[集中討論] 12/06 侵與金仔 會面討論及分析區

1001 回覆
67 Like 2 Dislike
支共簽埋文件都可以話歷史文件啦
我覺得始終都會跟中國
但係就唔會對美國仲咁硬
到底要幾on9先可以漠視整體利益, 講出呢句說話
呢一刻仲妖魔化金仔其實無撚謂

做過又點,拉佢去坐監丫笨
以前黑鬼乜都無做過,就唔撚講
依家侵侵可以玩到同金家有計傾,又跳出黎話人乜柒disgrace
乜柒都係左膠講哂
表面跟中國
底牌跟美國
Trump:你既含撚技巧 無得頂
跟左支共咁多年都冇肉食
跟一跟美帝 啲廠衝入去開 賺一年夠金仔買幾隻私人飛機 傻既都識揀啦
係金金求見面
撚有disgrace
以後無得打稻草人,又要搵新敵人刷存在感,梗係嬲
表面底面有乜咁重要
隨時無間道轉都得
Dana Loesch Retweeted

Derek Hunter

Verified account

@derekahunter
46m46 minutes ago
More
Weird watching the "Obama is a hero because he's willing to meet with dictators without preconditions" crowd talk about a propaganda victory because of some flags. What was a plane full of cash to the world's top sponsor of terrorism? At least #TrumpKimSummit is out in the open

obama有無送錢俾iran我就唔知
我淨係知,兩國會面放旗都傷到玻璃心的確係搞笑
有時真係唔關左右事,膠先係最大問題

之後出會面成果就唔會再post了
廢事distract
邊有咁易,如果靠近美國,睇下中國會唔會搞9朝鮮政權,精彩
你估下美國擔唔擔心北韓會做臥底?
之前黑馬同古巴建立友好關係
班友d精射到周圍都係

而又第二把尺?
左膠不嬲唔講道理
Obama時代,美國當年都有同北韓開六方會談
一次會面邊有可能有咩實質成果 斟酌呢啲真係吹毛求疵
我佩服嘅係侵侵就算只係做騷 呢台戲真係前無古人

五毛唔好再搵藉口喇 俾着你係習帝 你都會想喺呢台戲入面亮相啦 結果呢
唔講得架
古巴係佢地口中真共產主義,所有人都係好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞