[集中討論] 12/06 侵與金仔 會面討論及分析區

1001 回覆
67 Like 2 Dislike
有道理
勞動力同土地先係最大優勢

BTW 儲緊錢第日去北韓叫平雞
金仔今日個口笑到 好似唔識合埋咁
仲話我上腦
如果侵2020連唔到任,下一個一定會變返washington insider
之後只會用返傳統既外交策略,邊會仲有可能俾金仔直接同美國總統deal
到時就真係等斬首行動啦
我覺得金仔剩係諗自己。
對內,佢做得點好都超越唔到上兩輩,不如賣咗國家,換嚟一個英名。南韓而家食唔晒,金仔未頂多排,兩韓和平統一到,佢真係歷史留名。
你地上侵侵個ig 先啦
佢好開心
軍隊好多武器係購自俄羅斯 洲際推進器美國都估係俄賣畀佢 再改進
佢既人口勞動力 物價 加埋 同南韓共同語言 由南韓輔助下 應該經濟係爆發咁上
最後一句一樣 佢開放就買d地 一係買樓
一早有支那人去北韓買樓啦
勞動力 土地 可以吸引外資
自己又有一批有學識科學家 安排佢地入去學野
兩條路一齊行
傾國之力?氹左d國軍投共之後又怕人反佢,乘機推曬d前國軍去死你唔講?
金仔都識搵個靚碼頭泊
習種表示關注
同時有一批武器係自己研發
步槍 輕武器 自走砲 坦克車 微型潛艇
雖然唔係世界頂尖科技 但起碼佢有一個好穩陣嘅科研基礎
最近佢地有一批舊飛機改做無人機
同埋佢地買人地野 都有認真去研究
習種冇發賀電?
開城 清津 新義州
星斗市民表示 支持
唔知10年內有冇得去北韓個陣隨便影相拎野, 唔洗比人監視
Key返我個樣落去ok?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞