[集中討論] 12/06 侵與金仔 會面討論及分析區

1001 回覆
67 Like 2 Dislike
贏國試過啦
搞到金仔扭屎忽花
之後點 大家都好清楚
北韓明顯唔9理贏國 自己搵美帝傾啦
條友講到贏國批准先有得去咁
取消埋關係法就知祖國幾偉大 到時邊到都唔洗走
其實已經阻止左
只係侵侵一嗌分手唔傾
金仔就嚇到賴屎
中國又贏
中學生的常識係 e d會香港從來都冇份 唔好打飛機了 比你開都冇本事搞
如果係英國手上,金仔都唔敢係香港開,如果係獨立國家都可以同新加坡爭吓
中共識撚外交咩, 以前美國唔撚理你以為大撚晒, 而家係咁易撚下你就冇晒計
唔好諗呢啲啦
中國邊有可能比香港獨立
英治香港 未必無得爭
我想帶出係無中俄的授意,今次開會唔一定咁順利。要記得俄國外長上星期訪問金仔,另外金仔都搵左習近平兩次。另外,背後中美俄有冇聯絡過無人知
Victoria Brownworth
@VABVOX
The man who wouldn't shake the hand of Angela Merkel and called Justin Trudeau "weak" is giving a thumbs up to a brutal dictator who kills dissidents and even his own family while that same dictator laughs at him.#TrumpKimSummit (AP Photo/Evan Vucci)

呢啲真係得啖笑
黑人問號
明顯冇 亦唔需要佢兩國授意啦
美國一定唔會取消港美關係法, 反而會喺關係法入面玩, 逐樣獨立檢視再決定
依啲post班5毛死撚哂
想幫贏國打下飛機都冇
中國唔係一直做開中間人架咩 以前夠試過喺北京開三方會談添啦
常識
左膠嬲嬲豬
狗都叫
平衡外交 安撫吓都要
而刁帝老點 點條屎橋畀金仔
差d累事 金仔應該會學精
左膠真係
其實金仔如果唔想死一定要係2020之前搞掂
萬一侵2020連任失敗,佢唯一機會都無埋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞