[集中討論] 12/06 侵與金仔 會面討論及分析區

1001 回覆
67 Like 2 Dislike
成個世都係咁 道理 食得架?
成個傻閪咁 中國都唔講道理 同人講道埋
咁事實上佢係無野輸喎
唔傾又唔係我損失,你無左個機會姐
我發現我block左佢
又係贏國logic
依家金仔就係想擺脫中國,又講返去咩最後救命草
又唔可以咁講 金仔始終想達成某D協議既
睇佢之前侵侵一話唔見 北韓即刻極速軟化就知
做歷史偉人點都好過獨裁者之流
侵侵嘅倒三角手勢咩心理狀態
光明會
思考
對唔住我無講邊個,我講緊美國無野輸
北韓好明顯真係好想企返美國呢邊,想擺脫中國
呢個係最後逃生窗黎架啦
我幾欣賞中國企業海外特色 由中興同miniso 去到人地地頭跟足規距玩 衰咗認死狗 連華為都唔敢高調屌 仲賈同內部話 唔可以仇美
miniso所以海外包香港 全部買版權 我幾柒欣賞
國內開盡cheat 國外就正常play 屌 人格分列咁
你睇下中興 一爆 得跪地求饒呢一招 連駁下咀都冇 你話 出到海外佢似貓定老虎
侵侵一陣會唔會宣佈北韓正式成美國第52個州,金仔正式就任終身州長
用腦
美國真係無野輸 打鳩你最多洗錢 冇影響咩地位其實中國個勢都失得幾快 肥仔金見下皇帝就已經傳侵唔撚想見你 你話成個勢邊個lead緊 仲要成日侵把口話同習帝 我好撚同你fd 我係習帝真係唔撚識應佢
搞笑啫咁撚認真架

金仔真係好怕醜
呢次搞鳩掂 狙擊中國行動明日展開
北韓先軍政治政策
係國際制裁孤立環境下都可以發展到核武同進行軍隊現代化
可以見到佢科學工程水平唔低
只係欠機會同資源
如果改革開放多啲資源 呢批人才同知識轉向民用市場
應該幾值得期待

BTW 儲緊錢第日投資北韓
金仔個口 好似唔識合埋咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞