[月經] iOS集中討論區 (54) iOS 12 包你滿意

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
大巴大巴咁刮落d 爆料撚度
依家咩可能性都爆哂出嚟
由最cheap嘅齋改internals到最豪華嘅迷你X都吹過哂
搞到真係出嗰時就個個都話冇驚喜/蘋果已死
唔出咪最驚喜
豪華版其實真係冇咩可能
明明se 係對象係吸引啲發展中國家轉用iphone嘅入門機
偏偏有人講到係apple知道你地好鐘意細機專登出比你咁
本身SE 都係諗住清下舊件, 再引入下比人平平地入門
邊會專登再開發多部機出黎呀, 就算出都係出iphone 6,7,8個樣
果時出有埋A9 用
畀發展中國家都講得出口
印度果時仲賣緊iphone 4s 咋
清舊殻呢樣又唔係wo 5s 同se 做工上係有分別
但design 大體上冇改係真嘅
因為Apple個網係咁sell

所以前幾頁purple巴打問IPT仲有冇價值
我都話只要Apple肯製造+吹奏佢嘅價值就有
design唔改已經慳番好多研發成本
就算啲舊零件清哂
買過批都唔會太貴
中國首發就有得賣,印度都係遲個幾禮拜啫
一部出黎引你轉用IOS又未必會有後繼嘅機
比粒賣左半年嘅A9你慢慢玩都唔係好誇張啫
係好誇張 果時仲賣緊4s

你睇下印度人均收入幾多先
中共呢d 偽發展中國家就算喇
即係印度SKIP晒5, 5s, 6, 6s 冇賣過?
你講果個印度喺邊架
ios12 db有咩已知bug
有啲想升用開果部機
部分bank app用唔用
疑似涉及俾錢嘅app都有機會彈

如果你會用iPhone搞好多錢銀嘢就唔好升
黑色打磨膏
咁我等pb再算
唔該大佬
幾時吹返個click wheel返嚟
Click wheel霸咁多位
冇㗎喇
除非粗邊大額大下巴又變番潮流啦
之前ipod都係偏向用省銅水多啲
膏太粗粒
CHOK囝開新post喇
間唔中airpod連iphone 藍芽,淨係連到一邊,係iphone問題定係airpod問題?

連mac, ipad比較少有問題(可能我連iphone為主)
正常現象,因為你對上一次連線用完後唔係主機(iPad/iMac),下次連線主機(iPhone)就唔會自動連線,要手動,你可以試下連主機用完下次連(iPad/iMac)佢地冇連到線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞