[月經] iOS集中討論區 (54) iOS 12 包你滿意

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
reboot same?
依加你上ios 12 kaiboard 都用到呀
黎緊九月大唔大機會出airpods2
限時情報app個網好似係寫有得自選自唔自動更新wor
如果我決定apple買,我應該會等9月
睇佢會唔會再減價,到時出返部jet black都唔錯
應該係話當初冇人買,果時好似32GB之後就128
尋晚幫個frd 10.3 上12 有d位會慢d但係整體都係順
佢左右上角啲icon 咁貼邊唔洗留位做round corner
乜嘢機?
唔記得講6s
第一日up到而家都冇事
ipad 考慮到實用性理應唔會整到 iphone x咁窄邊
所以應該夠位放face id同埋唔會round corner
我諗咋
其實係,果陣我都買128GB,然後X買翻64GB
咁即係而家部10.5左右邊咁,咁都唔錯,但唔round corner又會好樣衰
大家嘅feedback 真係好誘惑
但我決定 ios 12 beta 一周一行先升
Adventurous users can install a public beta of iOS 12, which is likely to be released in late June or early July.

唔知真定假

DP 2 = PB 1
好期待快d 有下集
有冇方法可以FIX到ios12打字個鍵盤會失靈 成日感應唔到D字
如果冇方法過2日 降番去11.4算 認受唔到
reddit app出咗個 Amoled Night mode全黑好正
望遠要唔要試下整落lihkg
冇遇過呢個問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞