[月經] iOS集中討論區 (54) iOS 12 包你滿意

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
其實佢發佈會個意思係咪, siri short cut 可以一句同時開幾個app?
冇 空咗 乜都唔比我揀
我ipx
不嬲望住都會細聲左鈴聲
任何ios11.xxxxx都係
咁究竟係咩問題有啲機唔得?
肯定開咗 我 set 咗 30 秒熄 mon 當我望住個 mon 佢係 detect 到唔會熄 mon 但來電同 notifications 就唔會細聲 / 冇聲

見外國 forum 講呢個問題 就算 reset 都唔得
肯定開咗 我望住唔熄 mon 係 work 的
係來電同 notifications 唔 work
手機係iTunes store買左啲電影 有無得用AirPlay投射落ipad度睇?用同一個apple id
直接係iPad入store就見到,唔洗射
Kaiboard 有update
有無巴打用緊係淘寶買到可以將iphone變雙卡既產品?有無咩推介?
不了
求救 11.4 ios 7 瘋狂倒水 瞓醒 9x % 變6x%
而家仲倒緊
求救 11.4 iphone 7 瘋狂倒水 瞓醒 9x % 變6x%
而家仲倒緊
我知,但係我ipad容量細 down左啲電影落電話度 電話夠gb存 ipad 就唔夠 電話睇唔夠ipad睇得咁舒服 所以想睇下有無方法 存檔就係iphone 睇就用ipad
定抑或是用一啲鏡像apps?
search唔到有LTE既
可唔可以比條link黎睇下
Bug fix 定 Bug add
macOS Mojave用咗陣dark mode
好多app仲未support
變咗黑底黑字
有啲白底白字
up了, 無事
通常用一排又頂唔住轉番原廠
我feel到呢個功能有排先完善到
ipad ok
iphone ma ma
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞