[月經] iOS集中討論區 (54) iOS 12 包你滿意

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
Silent upgrade即係咩新嘢都冇
齋換U同鏡頭
屌你老味垃圾PPS
垃圾IT 狗
痴人說夢
Store得se21號先送到
其他好似16號到
唔係咁玩嘢淨換裏面掛
X個樣有排都下放唔到去$3000幾個價
PPS無論係m版定係app(包住個m版)都係垃圾之最
間間大公司都係咁,錢就識賺,app就唔update
pizza hut kfc,狗巴,城巴新巴,天文台,政府所有垃圾app (除左1823),仲未support iphone X
簡簡單單update resolution都未做,學人講科創
Se 撚有人買咩,order make 緊係耐d
講真如果SE2真係聽日出(都如果咗好多次
又真係行最cheap嗰個approach而有256GB版
買嚟做iPod touch replacement都係唔錯嘅選擇
SE係當時5S D零件清唔晒先拎出黎大平賣啫
而家6果D賣左3代..仲點會有新SE...
而家IPT仲有無存在價值?
一講SE啲負皮狗又走哂出嚟
呢個世界咁大
咁多嘢可以追
唔係個個都要俾一皮買X㗎
Apple肯製造佢嘅價值就有
唔做就冇
好似iPad系列喺Pro同平價版出現之前好似收收地皮
依家都叫做谷番起
係冇mini囉
先唔理比起同價位嘅dap質素差幾遠,連flac都唔可以直接入真係
都唔好話人地嘅flac啦
Apple連自家嘅alac都得物無所用
現役全線產品冇一部發揮到lossless嘅音質
啲機本身音質已經一般
Apple Music/iTunes Match冇得stream alac
想插靚耳機又cut headphone jack
想用藍牙耳機又唔夠靚聲

之前啲網媒吹奏到個HomePod有幾靚聲
我心諗apple個source本身已經廢
出到嚟可以有幾靚聲?
聽日出se2既話我課金續返個dev ac
仲傳埋聽日有新MacBook添
其實如果Apple現有嘅產品令人滿意
大家根本唔會成日FF蘋果出番啲符合大眾期望嘅新產品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞