[月經] iOS集中討論區 (54) iOS 12 包你滿意

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
Oh my god等左咁耐終於fix !!!
iOS12 tongue detection
係咪即係可以face id加埋伸脷先解到鎖
驚audio interface 用唔到唔敢升
搵食機就算出左正式版都要睇定啲先啦
呢d等正式版
奶個mon
up左上IOS 12, 但幾乎所有原生APP (garageband, keynote, 果類)
都開唔到, 可以點搞
我mac os都係咁
但係iPhone冇事
想問大家有冇用開無線充電器?
ikea定屌米好?有冇推介
Safari
差唔多10 年前
再有錢啲買mophie
有無d 可以lock app 既app 推介 最好有face id
頂Live photo個翻譯
11.3.1認證關了
https://www.techradar.com/news/ios-12

June 4 for iOS 12 developer beta (for paid Apple Developers)
Likely June 26 for a public beta (based on iOS 11 public beta)
Likely September for the final iOS 12 software with new iPhones

一路想知幾時出
但一搵要成9月先有仲有成三個月...
舊機等到嗎?
你哋 iPhone X 個 Attention Aware Features 有冇問題?

我肯定初初新出嗰排 如果望住個 mon 來電鈴聲同 Notifications 係會自動細聲

但自從 update 咗去 iOS 11.x 之後 直至而家 iOS 12 beta 以上 function 都唔得

但係望住電話唔會自動暗 mon 又一直 work 㗎喎 Face ID 又冇問題

你哋係咪咁?
其實成日想問rumoured部6.1用lcd點可以整到冇下巴
正式版9月出不嬲都係
新IPHONE 不嬲要9月架啦...
如果而家出部iphone8+ 256gb 大約幾錢呀
部6s 壞左頂唔順
iOS 12 HSBC同恆生app用唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞