[月經] iOS集中討論區 (54) iOS 12 包你滿意

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
比錢可以照換(好似係)
係呀,去完日本用iPhone出入閘同搭巴士,真係返唔到轉頭
部電話咪好污糟?
唔洗拍晒落去就感應到 根本就秒入閘同出閘
帶口罩咪入唔到閘
忍咗成年一次過射出嚟
我一野清哂D notification 個下真係爽到
已經成年冇清加比whatsapp 轟炸
唔洗faceid 架
同八達通咁直接拍就得
啱啱先發現Mac咁得意
我頭先down嘢down到一半取消咗 掉咗個未down完嘅檔落Trash

跟著諗諗下都係返 㩒Resume download

佢down完都係係個Trash入面不過係完成咗
都係要返*
用3D touch 都好易清
岩岩sd左電話分析比apple技術支援部
話我機同電無問題
但都係解釋唔到點解訓一晚放左10%咁多
Btw wtsapp background問題有無人幫到我
佔用時間勁多
而家beta 1 個group notification好似搞到3d touch clear all廢左咁
用緊 11.4.

3D touch clear notification in one good 時有時冇。其實係個X (delete)掣時有時冇

唔知佢用乜原理決定 show 個 button 出嚟俾我做 3D touch
熄咗WhatsApp個background app refresh
幫女朋友問 6S plus 依加係咪walkin就得
我搵唔番之前個post好似講過
換電
果個位透明左唔比較點搞
香港快D 狗衝啦
點解8+升左12之後個mon啲色好似唔同左
ios12打字成日觸碰既靈敏非常之差
true tone?
今日用Moov聽歌部機又發熱
之前以為用藍芽耳機先會熱,點知插Lightning線耳機都熱
Moov搞咩
App問題,kill完重開就冇事,佢個垃圾app間中會係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞