[月經] iOS集中討論區 (54) iOS 12 包你滿意

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
我今朝返工搭車聽歌係咁,收工聽歌都係喎
Kill完都係咁,聽聽下訓著比佢燒春袋咁
係呀 上個星期日去尖沙咀間apple買部x比老豆換機
順便佢原本用緊部6s plus換電
去到問佢話換電 等咗一陣就話可以換得
冇開10年啦
Messaging 類 app 係完全唔需要開。

其實就算其他 apps, 我未搵到要開嘅理由同需要。照有 notifications。
屌哪星, 用WHATSAPP好LAG呀
唔係,依個我不嬲長開,係好似成個mon都好光咁,同平時唔同
請問有冇人試過打緊機個時有電打黎,用airpods聽電話後再轉返去打機個到,到對方收左線後,個通話中就卡住左,關唔到?搞到打唔到電話
walkin book
係 6s plus一樣換過
thx 巴打
Airplay幾時support第三方藍牙speaker
thx
Ios12 ipad safari打日文揀字就彈app
我覺得係 whatsapp 問題多,去 settings 入面睇 storage used 係唔會見到 whatsapp 用咗幾多 就算有都唔會啱,禁入去會得一抽數字
恆生apps終於support x size
六月已到

佢交update 冇 iphone x size 會俾apple reject
睇吓垃圾廚叉 新巴先
屌佢老母 pps個app仲係咁
想問有冇6升左
但係我fd部8+又唔會咁
我新買既8,反而會疾
係 ? 咁要試下,部 mini4 用到我好想換機
有無人airpod會突然斷一秒聲
下一秒又無事有返聲
唔知關唔關11.4事
好似升左之後先有呢個問題
呢個情況仲要幾密下
啱啱一首歌出現3次
應該唔係好多. 我早排清晒 chat history. 用左一個月又開始 LAG.

結果要DEL 群內大部份相、片,重新開機先至唔LAG
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞