[月經] iOS集中討論區 (54) iOS 12 包你滿意

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
iPhone X表示用電量多左
平時keep住1個鐘10% 2個鐘20%
依家2個鐘都30%
第二個yes係講緊有代用品定用唔到係ipad pro
我都係見有部pro先玩下架咋,拎個apps畫下又幾過癮咁
我ios11.4 pb1升上12 感覺好明顯
之前9個字先10% 依家半個鐘唔洗已經10%
7plus
Beta係正式版出街之前俾developer/tester試玩嘅版本
試到有咩問題就report俾Apple fix
Fix好哂就正式俾大眾用

一般人冇話唔玩得beta
不過唔熟Apple嘢或者唔想承擔風險就最好唔好試(因為有咩問題玩壞部機/唔見咗重要資料/某啲重要功能用唔到Apple唔會負責)
你第一次用iPhone就乖乖地用住依家個正式版先啦
唔係我搞 第日先轉到
用開moov
上得多連登咪...
用唔到喺pro
Pencil> Bluetooth
Logitech > 射頻
拎部5s 玩下先
升完更加少容量
以前用note 2 + LIHK上高登果陣真係燒左果啲回覆框嘅兩條直線上去
iphone x 除左demo機同啲人ps假相之外都好似未見過人話有印
moov
連登背景係深藍 唔係純黑應該無問題既
會燒印 係因為 OLED on同off得多既關係?
我set全黑
裝xcon用到payme,恒生唔識
攪攪下個 Restrictions 同埋 Screen Time, 終於整返個 Face ID & Passcode 出嚟
仆街apple youtube放左WWDC keynote
但iPhone X event應該係第一次event無放youtube
想落返11.3.1 等jb

想問下有冇人知 jb 咗用唔用到恆生/PayMe?
裝xcon用到payme,恒生唔識

Liberty Lite 可以用到恒生
ios 12 更新果度有得開關自動更新
https://www.youtube.com/watch?v=Ius4c3pyd2M

連8仔都快左
真係一出即升
Store有彩虹帶賣未
我等寄嚟屋企
應該聽日到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞