[月經] iOS集中討論區 (54) iOS 12 包你滿意

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
當然都係可能係 whatsapp 問題引致
唔知有無wow左
買左applecare+之後响另一個國家整機唔使錢 淨係扣維收次數
尋晚手多再up 埋Mac上mojave
好正
唯有 “forget this device” and re-connect
終於等到cmhk support apple watch
原本諗住等JB
但有人話冇得用銀行APP(payme果d)
我諗緊會唔會升PB1算
部6 plus升左11.3 lag到呢
寄望ios 12
升pb 都有機會用唔到bank apps
我有部mini 2 ios7.1.2
值唔值得升上ios12
3仲未有
唔想上都要上架喇遲早,我部mini 3本身諗住死守iOS 8.4, 但好多app更新完唔support 8.4, old version又用唔到,一入app就叫你update個app
payme 用到
係恆生用唔到
11.4 都好過 11.3
唔知當年買gold apple watch的人有咩感覺
apple已經唔再support
係咪上咗12 用唔到Uber 住
其實依家買iPhone做分期,係咪只可以自己打比銀行做,仲要免息但要收手續費?

大型電器舖果啲有冇免息免手續費嘅分期做?

依家問定等iPhone X 2ndGen買
Ios12 telegram X 都入唔到丁Group, 要打丁嘅巴打
近來發現 11.4 好似食電過 11.3
三個月姐
就上12
琴晚試過都係咁
定係要去整
有冇得downgrade 落去11
唔止WhatsApp, 連打電話都疾我十幾秒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞