[月經] iOS集中討論區 (54) iOS 12 包你滿意

1001 回覆
17 Like 4 Dislike
所以我已經無再DL,
用DATA 聽咪算
Siri Shortcut依家係唔係未有得加
用Workflow打開一次個script就係SiriShortcut個Setting出現左
數據有限 有冇啲好介紹
黎黎去去咪又係Spotify moov kkbox
1. 唔追求音質
想用盡iOS功能, 就Apple Music
想好用就Spotify(外語歌) / KKBOX(華語歌/廣東歌)

2.追求音質
Moov冇其他
Joox垃圾
IOS 梗係用番APPLE MUSIC 啦~
習慣下, 唔好成日登APP STORE ID
戒下日本GAME
但唔夠data用又點解成日要轉app store
Apple music有smart playlist配合play count同rating用耐咗真係好難轉
再加埋自己upload嘅歌
Plus雖然又大舊又唔好拎手
但感覺打機好似無咁熱
IOS12 ICLOUD UPLOAD 相係咪慢左

平時影完過一陣就係ICLOUD 照片搵到

升左IOS12 之後 佢卡住左係正在上載果度
睇everythingapplepro iOS 12 個dark mode好似都就快完工,希望9月出爐
都搭單問下,dark mode理論上係咪會少啲burn in出現
想問iPhone x 係咪有iOS 12更新啦? 見你地係咁講 但唔見手機果到有更新
我用moov
beta黎
Yes
Yes
dark mode 可能留返 ios 12.x先出
白底黑字理論上會消耗得個成個screen最快
但根據以往用三星嘅經驗,黑底白字果種burn in 其實更加容易察覺
有冇iPad 用既ssh app推介?
IOS 12一開HSBC APP就彈
Beta 有咩分別
前日先買第一部iPhone
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞