[I/A] Marvel Future Fight [22] 改弱Quicksliver 下個又到邊個

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
紅女巫著唔著制服好 我見refdit個張排行係冇著...
我好多都洗唔到8SET
今次一砲過搞
我覺得pvp好似唔著會冇咁易死
淑女洛基其實都好好j
最緊要都係附加冰凍敵人個效果

遠古時期係咪有個巴打叫洛子瘋重課隻6星洛基
仲係劇情關出3粒bios個年代
聽上面有位巴打講
無制服無冰...
無錯,無制服無冰
3,4技有短滯空
所以睇到你地話loki無制服都勁
真係黑人問號
佢應該都要放入必買制服hero list
係囉
因為以前唔洗制服都算係咁
係宜家有制服先boost返佢上去

屌,等左我t2左佢先
知個個post都話要簡
早知拎d料去T2星爵好過
早知升第隻
點解唔買skin
由頭到尾都無人話Loki無制服勁
只係有人話佢廢 不過又未升爆技又無買制服
淑女洛基其實都好好j
最緊要都係附加冰凍敵人個效果

遠古時期係咪有個巴打叫洛子瘋重課隻6星洛基
仲係劇情關出3粒bios個年代

著左制制勁好多喎
兩舊同色同LV合合+5之後組合

例如 兩舊2星白色 升到+5 之後組合變成3星咁
求意見
我今日啱啱儲夠材料去T3一個角色
咁應該依家T3美國隊長好,定係等下個update之後再決定?
如果T3隊長,應該用回血ctp,定增傷ctp好?(分別係紫色同紅色嘅,唔記得d名)

今個活動應該換制服券定T2升階券
多一隻t3 對你黎講 增益唔大
點解唔儲住先
睇你黎緊係咪準備升大量T2角
如果無咁嘅需要就換制服券,T2券每個月都有,同埋可以用材料升T2。
你啱
我都係心思思想升黎玩下,同打wbu無星
不過俾你stop左 諗下又好似等多等 睇定d先
佢好似年幾前已經棄左驚
大家諗住幾時棄
但多啲滯空技喎
啱啱先返嚟 起碼過多幾個大更新先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞