[I/A] Marvel Future Fight [22] 改弱Quicksliver 下個又到邊個

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
$238 T2 mega劵要world boss同聯盟store個版先會彈,得閒刷下

總個3子包超唔抵,要升星可以買mega劵,要升T2可以刷T2 mega,點都唔會買呢個包
能量活動最後今日 記得拎野
白金盒又出4星卷
無新角 啲卷都唔知儲到幾時先用完
200蚊一張t2券真係抵咩
求巴打指教, 我有冇可能打到15層影域

應該就難D, 不過點解你唔試下呢?
又唔痛既
屌你老母啱啱訓醒開諗住狼人史詩打下,禁撚錯用水晶解
食撚左我1200,本身差800夠買磁力王
黑豹制服值唔值用卷升上神話?
急用張P卡就升
唔急用就慢慢掛機攞經黎升
請問有冇裝烏魯教學?
佢每個裝備有五格
完全唔明點樣裝,係咪要放哂咁多格?
有冇特定放咩位?

咁佢每個裝備有5個位可以放烏魯,咁係咪要放哂4個裝20粒?同埋放咩位置有冇限制定9放都得?sor 1999
咁係咪果4項裝嘅裝法都跟你頭先咁講咁樣?
其實你問完又問 只證明你仲係唔明
https://amp.reddit.com/r/future_fight/comments/60norq/got_urucrack_a_guide_to_understanding_urus/
依篇詳細解釋返 uru
自己睇吓

uru 重點係修補部分數值加強輸出
例如:差2.3 % 冷卻
你就睇返篇計返條數要放幾多粒同幾星落去
忽防未滿 就放忽防

其實大部分數值來自卡同裝備
唔好依靠uru 當主力做冷卻同攻速等數值

如果睇返篇文 uru數值效益太低
新手無必要放太多資源落去

20個位要放咩 真係睇返你本身卡同裝

由於大部分老手卡片都好靚
根本唔洗太多其他類型uru
基本上都係雙攻加雙HP
極大化輸出同生存先
仲有4個位就 修補不足嘅數值

如果唔夠輸出咪裝啲能攻物攻先
真係睇每一隻角色嘅數值
睇睇先,唔該哂
特殊任務 如果重新揀另外一個任務包 會唔會冇咗依家個任務包既進度
唔會
咁我應該keep住轉 先lam晒d新手獎品先?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞