[I/A] Marvel Future Fight [22] 改弱Quicksliver 下個又到邊個

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
今日差D比隻撚樣鋼人反死
我狼人用無視回避 不過唔知有冇關係
因為每次快銀出完技都會有少少緩衝時間俾我出1技反擊(只可1技 其他技唔夠時間出)
巴打新星都有 睇黎係老手了
我自己收皮
新手一問, 請問世界頭目侵略點樣先可以拎到高級小小嘅補給寶箱?
好彩
我會即刻換人
有時自己都換隻qs出黎膽佢鬥快出技都得
一換人就會有少少時間 唔使比佢連技屈死
快銀 (其實小美、水晶、風暴女都係)屈在出技時令你嘅角色郁唔到,要硬食佢d招,無特裝解決到呢個問題
唯有就係同佢鬥快出招,或者唔好俾佢指定到
Nova 2技,winter soldier 4定5技同cyclops 3技都係可以攻擊滯空緊既人
無星啲臭閪龍捲風究竟要點避
企到遠一遠都會中
請問x gene月卡有無x23 bios拎?
從來唔避

唔嫌慢可以係研究室抽
風真係唔避反正傷害一般

係D紫雷要閃
中紅圈可能殘血
一中紫圈即死
所以避唔切就要換角
咁我買先 研究室主力抽Nova
你地覺得隻blue marvel,我開左出黎升6星先等我打完13-8送bio,定直接打完送隻6星好

不過256粒bio好似冇乜用
升6星先
硬死幾下唔係問題,但硬食個陣會比人定住左唔郁得
跟住就會有一排五支箭一野插落黎就死左
256bio比你升gear用好好多

我打完13-8先醒起我隻野未6星
而家要慢慢抽
有免傷擋到唔受傷就冇附加狀態 WS打應該唔會食中好多次
狼人打就要帶蜂女
之前用ws打,係咁中嬲到要帶蜂女 反而wolverine 消失得多好少中
等winter soldier制服特價等到夠鑽買佢,好糾結買唔買好
WS抵玩d
上T2可以拎去打wbu

記住2000幾鑽買Emma返黎只係6*
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞