[I/A] Marvel Future Fight [22] 改弱Quicksliver 下個又到邊個

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
電腦AI出4技一定快啲
頂到第一野唔死就贏硬
掛機 同埋用影域25關後送既晶片
最近個活動都係換晶片
準備棄驚
記錯左得2
加得8%
話說上次iw既劇情包都無開
掛機重耐過升60lv
九成九都似巴打咁推測
我都無開
啲P卡都未洗哂
升得快都無用 唔夠制服箱
雖然唔想又3300 不過都似係咁
之後新蜂女剩係會係Antman劇情關出生體
可以用2500石即開6星
其實呢家先知原來出左果隻黃蜂女唔係電影果隻
升爆左
得個8下真係唔夠用
無錯,無制服無冰
3,4技有短滯空
所以睇到你地話loki無制服都勁
真係黑人問號
佢應該都要放入必買制服hero list
因為以前唔洗制服都算係咁
係宜家有制服先boost返佢上去
聽上面有位巴打講
無制服無冰...
無錯,無制服無冰
3,4技有短滯空
所以睇到你地話loki無制服都勁
真係黑人問號
佢應該都要放入必買制服hero list
係囉
因為以前唔洗制服都算係咁
係宜家有制服先boost返佢上去

屌,等左我t2左佢先
知個個post都話要簡
早知拎d料去T2星爵好過
早知升第隻
點解唔買skin
由頭到尾都無人話Loki無制服勁
只係有人話佢廢 不過又未升爆技又無買制服
買制服是常識
果時岩岩回鍋見有7000幾晶就買左磁力王+GG人件衫
之後買左WS同小美就冇晒晶

我見D POST都冇話LOKI一定要制服咪唔買住
點知呃9人既
都唔算呀
Movement speed 夠快都好易走位喎
應該你唔太識用
活動3:變更同位素套裝優惠活動

活動期間:6/18 更新后 ~ 6/20 更新前(台灣時間)

活動內容:活動期間變更套裝效果時的費用減半!

變更套裝效果1次 10,000金幣→5,000金幣

變更套裝效果2次 20,000金幣→10,000金幣

變更套裝效果3次 30,000金幣→15,000金幣

… …

以此類推

* 活動開始與結束將依序適用,活動開始與結束時間可能會存在差異

洗ISO8既 儲定錢等下星期更新一次過洗 平一半
睇黎要忍手儲錢,幫d角洗曬iso8先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞