[I/A] Marvel Future Fight [22] 改弱Quicksliver 下個又到邊個

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
已經T2左佢 又易升 差件衫
已經玩左一排 岩岩玩個時冇入post
T2揀左隻wiccan 覺得好浪費
WS唔值得比個200增傷ctp佢
太易死
就係ws冇無敵時走黎走去係咁死
其實係咪special mission個hidden route都會出ctp?
用anti vemon同sw同盟 其實挨足5mins ws都可以唔死
用普通180增傷打到stage24
25唔夠時間only
屌未升anti venom
睇黎呢個晶冇得唔洗升
打到15層啦
唉屌
打到14,15剩antiman同小美夠solo一層
點知14用錯左小美之後卡關
其實有冇得睇邊關要咩類型既英雄
post頭個影域英文資料有
其實係咪會轉?
我上星期卡第9關,一定要反派先過到
今日我過第9關果陣可以用其他野打
多數隨機抽,有D會定死1關
係咪5 10 15 果d定死一關?
25用一隻dr strange都過倒

咁樣係好彩定唔好彩
上面都已經人提你睇第一頁
唔該睇第一頁
成個excel 有齊邊層有咩關

第一頁仲有巴打教用excel mark 返自己嘅角色
新手唔夠角色
一定靠excel 諗定用咩角同練咩角

唔夠角色9打 就打極都上唔到25層
一早睇咗,問題係我搵唔到邊到有講邊幾關係fix
次次都唔同,有時候一野出2關反派就卡住咗
我夠知要mark角色,有時候升唔切就要留住來打
所以先問有咩關 係fix
如果果層只得3個選項就係fix 囉
因為3選3 一定係fix
其實新手卡影域大部分都係無反派
所以真係無計
所以盡量留反派

嚟緊有新包
6星selector 應該幾幫到手
想問影域打到第15關會有咩事發生
黎緊有得買三子,新手可以買下,三隻都好op
打到15關有生體送,加埋好似有200幾生體
下面係小弟角色池 誠意招人入聯盟
需神盾局30lv以上
需積極參與聯盟佔領戰
需入whatsapp group
請意pm

自己睇第一頁
可以打第16關
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞