[I/A] Marvel Future Fight [22] 改弱Quicksliver 下個又到邊個

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我打到百一萬,勁爽
之前最盡都係4,50萬
tg:kclam yannd
點打到110萬
我T3完都係打到你一半都冇
有無用增傷gear?t3要儲一儲,配埋增傷一野轟落去扣好多

我無限制打130萬,近戰110,不過招未熟,應該可以打多d,增傷同t3用得好個分差好遠,差廿萬都試過
咁又未
T3隊長應該用邊個CTP?
我有回血同埋增傷果2舊,仲未裝比佢用
唔回血又驚佢好易死
我無激動 用製鍊
啱啱再試打到70萬
執靚同位素同烏魯應該有100萬
主要就係盡量增傷
我無ctp就洗粒5星增傷120%
同埋放she hulk隊長,T2女武神隊員

另外,
同位素用攻擊set,盡放紅色
Uru都放左物攻,忽防,不過都係得二三星,但放齊5粒盡量amplify
唔老又唔新既回流玩家流名
小課左玩返半個月左右
想問下見你地打special mission有機出6星iso/CTP係買左邊個package
唔怕死,打成場都場都無點扣
我係5,3,1,4咁出技,通常兩loop就出得T3技
係咪78蚊果個boost point package?
好,唔該巴打
我再執下特裝再試下先,石同烏魯我已經算谷到盡
頂唔好意思
原來係我自膠
Sorry
小弟冇用過高T
我以為高t可以唔使6星都用到
無課有兩種方法拎CTP
1. 熱血點大於100時去打關
2. 打特殊任務時用隱藏券

不過我係無試過打到嘅
hidden route出過一次transcendence咁多
$78果個熱血點包抵唔抵玩
暫時買左升lv果個獎勵包、每日水晶包,同埋月卡bio包
我第一頁講過 $78 包 重點係增加經驗金幣

有人$78 中 高階T2
有人中制服卷
有人中幾次CTP
更多人係咩都唔中

我個人睇法係想升角色升快啲就課
個個都想$78 中 高階T2
事實好多人連CTP 都無1粒
無謂咁多幻想
講聲sorry先 睇漏左熱點月卡有說明
唔該晒巴打
正常完美T3 Captain America應該打到200萬以上

如果1百萬都冇
即係特裝同同位素連1半都唔到

我8粒6星iso8 T3 Captain打到160萬
用緊CTP of energy 180%

其實T3 Captain 好講時機放技
儲緊一定食傷食加攻
T3技食齊傷加225%攻
同Sharon Roger 一樣
配合增傷200%

用得唔好 少4倍傷
點打到110萬
我T3完都係打到你一半都冇
有無用增傷gear?t3要儲一儲,配埋增傷一野轟落去扣好多

我無限制打130萬,近戰110,不過招未熟,應該可以打多d,增傷同t3用得好個分差好遠,差廿萬都試過
我無激動 用製鍊
啱啱再試打到70萬
執靚同位素同烏魯應該有100萬
正常完美T3 Captain America應該打到200萬以上

如果1百萬都冇
即係特裝同同位素連1半都唔到

我8粒6星iso8 T3 Captain打到160萬
用緊CTP of energy 180%

其實T3 Captain 好講時機放技
儲緊一定食傷食加攻
T3技食齊傷加225%攻
同Sharon Roger 一樣
配合增傷200%

用得唔好 少4倍傷

齊卷升爆金豹Skin
屌那星明明洗緊一舊CTP....洗完一次會自動幫我跳左去另外一舊到
唔撚小心洗走左200%增傷果個........DLLM......
個System On9
一刷個畫面會變你隊長緊舊Custom Gear
係囉屌..好灰呀家陣
呢世都洗唔撚番200%...
發覺呢個post好多巴打都有問必答
就算幾撚on9既問題都好
真係好感謝咁多位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞