[I/A] Marvel Future Fight [22] 改弱Quicksliver 下個又到邊個

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我果隻t2黎
可能真係冇制服問題..
明顯同其他角上T2差左d
我都唔算多T2,但佢T2完比我感覺唔明顯

同埋我係夠cd,只能有時打影域佢個次數盾一開就比人打爛左,唔係件特裝有無敵真係即刻完
洛基1 4技先係冷氣 不如比特裝暴擊 會唔會好0d
其實係 D分身攻擊計普攻 又食唔到個+冷傷

裝D無視迴避 爆擊有用D
我見上面位巴打洗到2個冷氣特裝
你試下T2 小浩克
就會知T2 Loki 好用
我認同loki 6*上T2個分別不大
打ultron果關要keep住咁跑,主要都係靠d分身, 同用冰人果招去定住d怪 (無制服係咪無得冰人?)
因為loki出技硬直比較長,企定定出技同送死無分別
見上面有人講起loki實力問題,雖然佢未算得上一線頭既英,但一線尾點都有,佢係弱左自動mode唔識出s5就等於廢一樣,但你手動用就係一隻好好用既英

評價一隻英好定唔好,我覺得基本要t2+裝左8粒6星iso先再評論,因為未升好你好難試到佢威力,以番上面位ching既圖黎計,你都未升好,就算俾隻sw你都未必覺得勁

loki你買左雷神果套制服真係勁左好多,好多類型既關都打到,極限盟戰唔係唔得,但要好有技術,因為雪獸有貫穿,招盾都無用,好講走位,但其他mode都係好用
新手一問,如果robbie做隊長,隊長技50%無視迴避率,再加隻shuri天生技30%無視迴避,隻shuri係唔係加埋變80%無視迴避?
如果要買skin先發揮到隻英既話,我個人建議買ws先
Loki係一定要升,但係 係水晶有限既情況下買ws先比較好
我隻t2 ws+ iw skin已經過到15秒QS 一般(有小小-6)
拎T2卷 T2 Xmen ok唔ok?
例如天使 小淘氣
$38就是撚旦啦
平到咁都有
無問題
CLS 泰坦紀錄
更新到依家先打左4本
跟住今日出4本比我
屌叻媽寶 出三子包 巴打未俾佢厄到呀!
打主線成日彈出黎
我岩岩玩番果時都係,我都有買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞