[I/A] Marvel Future Fight [22] 改弱Quicksliver 下個又到邊個

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
隻小美唔夠生體認證升裝可以點做...
近戰type, 輪椅撞擊
以我所知:
1. Game送既6星selector可以轉做256生體
2. 聯盟商店每日可捐錢換20個生體
3. 買生體月卡
4. Game每日抽免費英,如果隻英已經有,就會轉隻英既屬性既生體

大奇蹟日2

其實你當好似當年打elite story mode每日會有0-3粒生體咁儲
宜家都唔算太差姐
終於T3到CA
應該換咩特裝俾佢好
有無巴打知ios點樣轉account? 想開個新既黎玩下
新開ac del game就ok
有無得唔del game,有時個account打晒啲任,無晒能量想轉ac玩
爆破 輪椅自殺式炸彈?
屌佢老味又係限3隻男角
一個二個仆街仔都係一條友同我帶滿三隻
叻媽寶好心就改下揀晒三隻同條件衝突就唔撚比佢入啦
嘥鳩我時間,想完一場拎水晶都咁撚艱難
World boss ultimate其實有無技巧過,成日都打唔贏
睇你打邊隻
無星要用物攻角
掠鴉要用無視迴避同盟

見到紫圈係地下又走唔切 要即切換人
畫面太花見唔到紫圈 可關effect打

無星剩11條血會出所有貫穿既地圖炮 但可以走位避
感激 轉頭試試
無視迴避同盟係邊幾隻
特工類
玩左咁耐真係依家先知

想問下各位點樣分配影域先可以打更高層數
影得唔好 mk44之前都係六星
BP Groot Hulk Im Spiddy BW 買制服可以單打一層

基本就係一層一隻主力英
唔夠力就加個隊長
盡量揀接力黎打
盡量留住d宇宙反派
就咁睇你應該打到10-15層左右

想問下各位點樣分配影域先可以打更高層數
BP Groot Hulk Im Spiddy BW 買制服可以單打一層

基本就係一層一隻主力英
唔夠力就加個隊長
盡量揀接力黎打
盡量留住d宇宙反派
就咁睇你應該打到10-15層左右

BP 唔使衫都打到一層
點解剩係sw要20bio
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞