[I/A] Marvel Future Fight [22] 改弱Quicksliver 下個又到邊個

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
今晚11點28日可以拎隻T2
fatfat
除左nigga豹個妹
各位巴打有咩反派推介
係黑豹個妹
我講得唔好
應該話 好多人都話要揀佢
但我想揀反派 因為好少反派
所以想問下反派有咩選擇
唔該晒巴打
3週年包 VS 無限之戰高級包
2選1 邊個好D?
代幣買到1張T2卷1張神話制服卷但788$多D石

PS:新手,得5隻T2

其實你可以好似我咁 只係裝左攻擊果粒先

因為攻擊冇上限 其他要配合特裝 卡片果D
反派一定係雷神3隻Skurge

如果已經有 就女泰坦 黃衫俠呢D

不過T2選擇卷咁有用 一般都係揀左3寶先
不如你講下你邊幾隻反派已經升好
巴打可唔可以出3寶黎睇下
其實我都覺得應該要揀黑豹妹
因為開左黑豹制服
用細妹過關有獎拎

灰色果d加隻猛毒
下隻升黃衫俠
LV30香港盟招人 盟店LV10
招募活躍玩家
入盟條件:
1) 有琴Jean grey
2) 每日清一般盟戰及極盟
3) 佔據戰需選擇1個時段參與戰鬥 如不能參與 需預早通知
4) 需入whatsapp群組方便溝通及交流
有興趣加入 請留下id
謝謝!

Shuri Robbie Mantis

Q:T2 selector 揀咩
A:https://lihkg.com/thread/639203/page/26?ref=web&post=646
t2選擇卷原來可以揀月卡咁過癮
T2選擇卷冇得揀月卡 3子 X-MEN角嫁
原來有
對唔住咁多位巴打
冇爬文 自隊膠
我地真係玩緊同一隻game?
T3
三子你指終極三子?有得揀架,只不過係升裝15-20 d生體得特殊方法出d人先有mega t2

我記得我隻blue marvel都係普通t2,同埋x-men同月卡都可用t2卷
T2選擇卷同T2卷係兩樣野黎
知你講邊樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞