[I/A] Marvel Future Fight [22] 改弱Quicksliver 下個又到邊個

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
隨時係新角色 唔一定係制服
新角色+制服都唔定
我估 舊同新都有制服

舊應該係 Michelle Pfeiffer 海報果套

新黃蜂女應該月卡角 制服就係電影果套 ( 同金錢豹一樣)
應該幽靈似月卡多啲
打jean唔係問題,但禁sw先煩
一隻同兩隻分別唔大
拖兩隻bonus角一個手殘就gg
反正入唔到100內
話唔定兩隻都係
仲有冇人記得當年loki係垃圾嚟
未有5技個陣係
出左5技同女洛基制服就變一線頭

第一隻出女角制服應該係美隊
Loki由出到而家既強度係
廢>勁>好勁>廢>唔錯
quicksilver nerf 完新手黎講仲練唔練好,定練第二隻
Nerf左都仲係一線頭
終於打到去影域15層 不過都係勉強負碌過
雖然張p卡得3
但有crit rate, crit dam同all attack
係咪留得?
係雷神個張
留得啦
我果張係4 crit rate, fire resist同all attack
廢事洗 橫掂fire resist打鳳凰有用
加油 下個目標set25層
有一堆金幣 反物質同彩石送
隻黑豹妹升gear 一野用左我70粒bio 灰撚左 有個6星selector諗緊應該點用,換robbie reyes定拎黑豹妹bio好,定睇定啲等下次更新好
比你加到150 味又係要死
照依家fuck孖寶玩法

出個3300晶既antman傳說制服劇情關(包件新番身antman suit),回返你幾百晶
蜂女同巨人制服1750折左1050
ghost就月咭角
買左蜂女,巨人,ghost就有得antman傳說劇情拎p咭& ctp
話事話,各位巴打通常點升制服?
掛機刷關? 定剩係靠制服exp晶片?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞