[I/A] Marvel Future Fight [21] 有Scarlet Witch制服 又要課金 你今日課咗未?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
23 25 27 29 一定係組合打
其他層數全部都solo到架 無制服都
有無敵特裝就更加無問題
六星六紅裝8粒iso,20裝,cd滿,基本上除左星骸易死d外,俾個加攻既隊長,其他果四隻係易打
Jean先
d材料儲住唔用好容易就爆limit
無課新手打coop好似好唔抵
有無人知做奇異果博士D任,3千石夠唔夠做晒呀
Coop要成本咩?
過關卷 時間
唔係太明你問
生成器只係限40次用水晶
用料就轉幾多次都無限
只要有料就得

正常無人咁浪費水晶去Lab shop到轉開3子
第一頁都講咗水晶用制服或者Magento Pack
浪費極都走去抽卡
邊有有人用水晶去轉生成器
唔夠 因為個幾粒黑暗反物質石 一粒好似千幾定三千已經
一定唔止依個數
6星卷都2600水晶

原生Epic quest 我估計應該要幾萬
基本上無人用水晶過
無人答到你要幾多
正常慢慢升就得

如果你係大課長 就點用都無所謂
姐係D任幾年都過唔到
無課應該2至3個月
月卡 應該1個月多啲就過到
我估每日40次
不過我未試過

用水晶係後加
所以無咩人會試過用水晶轉
答唔到你
我用鑽抽左40次, 都係得兩粒nova
過關卷 唔值錢
成日event送
過盟戰又送
盟店又有得買

COOP無課更要打
所有無課同有課嘅金幣來源主要都係COOP
不過課1次28蚊升VIP 1真係差遠
用石過?
我見高vip lv 既獎品吸引好多
慢慢打料升角色
符石keep住打就有
第一頁都講咗打WBI 出4色符石
BAM 同CNS 啲料打World Boss都好快有
打1個月World Boss應該好夠料

講多次 正常人唔會用水晶過
隻game event成日送有用資源
keep住玩就好快升完

現在盟店又有event方便買料
玩落就知完全唔吸引
得VIP 1 同 VIP 7 個兩格最值錢
個價一直2600
無抵唔抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞