[I/A] Marvel Future Fight [21] 有Scarlet Witch制服 又要課金 你今日課咗未?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
依家升lv咁易
唔好同我講做唔到啊
咩任務
佢好似話棄game
棄game個位推post仲勤力過我

我懷疑我先係棄game個位
梗係拉多啲人一齊棄

點解咁做
Qs升到4星就改廢左,轉一轉谷隻jean 出黎先
Why not both ?
Dllm Nm改我隻Qs

我玩Mff都係為左用佢
大家好,我是CM宇宙奇點。

首先,給大家帶來不便我們深表歉意。

此次發佈的更新詳情公告中有部分遺漏內容未向大家及時說明,望大家諒解。

目前有很多特工透過論壇提及快銀技能相關問題,但這並不是我們為調整角色平衡性而做出的調整。

此次更新中修正了可隨機放出投射物的部分技能非正常適用導致傷害大幅增加的錯誤現象。

此錯誤現象已透過5月30日的更新完成修正。

修正錯誤內容中包含快銀的技能,我們絕無調整角色平衡性意圖。

在5月30日更新詳情公告中遺漏了此部分內容,未能及時告知大家我們深表歉意。

修正角色及技能如下:

快銀(經典):光速疾走

神秘法師(經典):驚異魔術

薩諾斯(無限):宇宙涅槃

上氣(現代):氣幕
我們絕無調整角色平衡性意圖。
笑撚左
巴哈有人發現左 烏木無限skin 可以無縫控場
控到鴨胸企定定
即係以前係bug鳩左先64hit?
講唔撚通喎
all right reserved
即係點?
即係之前5技60幾hit係big喎
Bug
即係改廢啦
唔係改廢
而係佢本來就廢
fuck孖寶下次話其實狼人復元力強係bug下次又改低佢一半
jean阿當多無無有得復活係bug來下次改到又無
鐘意cut邊隻能力就cut
你比$課金去抽ctp落隻野到就on99昆你水

大家再比水晶重新買過件將來出新suit或t3佢先有返以前無bug能力啦
屌你老母netmarble!!!!
不意外

講左唔會再課俾佢
屌正龍珠出左了
唔洗玩垃媽寶
agent 13咪係咁
以前佢打盟戰好勁
nm眼紅就nerf佢
nerf完再出套skin假buff真賺錢
但係實力已經無得比
講完先記得原來仲有呢隻角色
對上一次大nerf 就係Bullseye 6 技
自己都幾鍾意Bullseye
點個好快就nerf

https://youtu.be/f8c7sX9ki50
https://youtu.be/iXOYMWvvI8s
升完鋼人, Magik冇再課, 等下一個月卡角先
同你調轉,鋼人20 20 19 19,有下一隻先搞,而家28蚊月卡算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞