[I/A] Marvel Future Fight [21] 有Scarlet Witch制服 又要課金 你今日課咗未?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
寧願佢好似之前咁升一級多一樣野買

依家錢又用多咗
refresh time又長
出任務仲on9 出齊咁多隻人要洗勁多錢
唉 次元商店變成咁 想買經驗晶片衝等都唔得了
用飛升人吧喇
咩飛?
過關卷
屌好撚伏,完左三個先得唔夠90粒冇乜用既dimension coins
我有3千幾張 成日唔捨得用
再唔係傳統D搵隻T2帶隊自動刷每日要刷既野都升得好快,又唔係消耗卷
不過變左消耗部機既電
點解用多幾次之後
拎唔到經驗值 有次數限制?

不過算係咁啦
想問DS其實仲有冇需要用I am also groot?
第一個8粒set就中呢set, 但係DS制服本身已經識回血
係我眼中ISO SET從來都係得3攻
hawkeye, angry hulk, 仲有一set係咩
我咁多隻得HULK洗得出hawkeye出黎,仲要一野就中,但係我冇咩心機升佢
痴線, 過關卷有得拎EXP之後超爽, 一晚升左6隻人上60LV
過載
vip lv 幾?
V7, 好似6定7就無限次數
9個左上角t2 紫色係咩意思
個左上角t2 紫色係咩意思
想問下 dr.strange 我有原本的uniform 仲需唔需要買新(原本個件買左唔係好耐) 先唔講350好抵的話
Thx
新制服+15%攻 (舊制服+10%)
350石個人覺得可以既
岩先睇 升一隻sw要8800粒反物質石 同 7千500萬
起碼都要兩個月先升到

呢兩樣資源少到爆 淨升佢有排搞
課金都升唔到 (唔計極大金錢力量)
$788先1200反物質石
每日打齊WB,每週打影域就有

我夠膽講,正想咁升Native T2,永遠最頭痛係啲BIOS
岩先睇 升一隻sw要8800粒反物質石 同 7千500萬
起碼都要兩個月先升到

呢兩樣資源少到爆 淨升佢有排搞
課金都升唔到 (唔計極大金錢力量)
$788先1200反物質石
每日打齊WB,每週打影域就有

我夠膽講,正咁升Native T2,永遠最頭痛係啲BIOS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞