[I/A] Marvel Future Fight [21] 有Scarlet Witch制服 又要課金 你今日課咗未?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
仲記得反派圍攻好惡打
要靠呢個bug先過到
我記得我隻黑豹係第一隻升到上6星
果刻開心左成日
第二日仲同同學分享左我黑豹六星
佢地都好羨慕我
如果人人學你咁覺得3子放抽箱無問題
之後你會見到每次出幾隻新角
1隻月卡 1-3抽箱 1隻平民
抽箱個CP值係最低 隨時過萬水晶都抽唔到齊T2
呢隻GAME就會開始加快收皮
因為隻GAME原本每隻角色都係有數得計 明碼實價
如果之後D角色要變成玩家 計唔到1隻角色要幾錢先6星 T2 T3既時候
你覺得仲有無問題
好似升爆原生T2角咁
I know that feel
BUT 咩叫有錢都好難T2到
你788課張高T2 就T2到啦
3X788姐最多
第一關就被bulleyes屌打
3技拉再1技?
呢個真係史前bug黎
仲要避8爪魚博士既激光
用2技拉埋身再1技易啲中bug
好地地一套電影救返成隻game
NM又要逼鳩人棄game
呢點無諗到
我已經無視左課金得來既商品
我就覺得佢放係抽箱都可以從遊戲拎翻來既水晶去抽
抽唔中都仲有BIOS比我去升角色
相反月卡角 一個無運,升唔滿d裝
就要買多一次月卡,月卡都保證唔到用2個月可以上到一隻月卡角色T2
所以我都停課左差唔多年幾月卡
咁你又點睇呢兩樣野?
上次多人屌抽箱係因為除左3子 入面仲有一堆廢角

10抽先保證有3子其中一隻3-6星 一個唔好彩

抽幾萬都未夠T2 OR不段重覆同一隻

當然都可以高6+高T

但問題本身大家貪隻GAME冇RNG呢樣野

呢次加左入去先咁多人反佢

至於月卡角 好多都係會配埋高6 一拎完即變6星

之後每日拎D BIO黎升裝T2
你要講黑仔
2個月月卡 有600X2
1200 你要6星就一定岩岩好一個月夠620
仲有580 比你升+15-20
月卡 可以比你明顯咁升同一隻 如果你咁都2個月升唔到1隻T2
咁真係好黑下 唯有靠T2卷即上 因為月卡角都係T2卷上T2係CP高

假設3子抽箱
當你一開始 係岩岩出果時 抽完即6星 唔知佢本來只係優惠期先即中即6星定點
升裝當你又要580
即係你一共最少要中3-4同一隻野先可以升到T2
既然你講仲有BIOS比你升其他野
3子抽箱 目標就係3子 其他角色BIOS 一律都係唔需要 又或唔重要

當你真係唔好彩 78x3 先有t2月卡角
仲係明碼實價
但係3子抽箱唔同 每抽一次個水晶數係好大筆
仲要記住 唔課既人 佢地d水晶隨時為左抽箱 買唔到制服 買到制服 抽唔到箱
仲要係機率成份得到
黑仔起上黎 我寧願月卡黑 都唔好係抽箱度黑
因為課黎抽 隨時個成本大過78x3
我記得係每抽一次有10下
要抽3定6次先保中一次6星
但係重覆既只有256生體
即係最料每隻子 連保底要中3.5次 先得條數已經好襟計
有無人記得每抽一次要幾多水晶?
當初我記得有人用左過萬水晶狂抽都中唔要想要果隻t2到
反而藍marvel 夠變2隻出黎
我記得

第一次抽10抽 必定中一隻6星

之後果D 每次抽10就一定中一隻3-6星

每次675 官方果時送2000水晶 D人可以抽3次
我記得好似係 每隔抽3次10抽先可以保中3子一隻
係咩 咁可能我記錯了
睇番官方

首次進行終極英雄寶箱10連抽時,100%機率可獲得6星終極戰隊新角色。

之後在購買時也可在限定次數內獲得1名6星終極戰隊新角色。

我記得係第1次抽 送
每隔3次抽 先再保底
O送
X唔送
OXXXOXXXOXXXO
當佢用保底4次T2一隻3子
都要抽13下
屌 咁唔怪得D人有2隻BLUE MARVEL都冇其他

原本係1750水晶

之後半價係引你抽 等你地消淡氣
呢個係之後先推出來既事啦

我只係想講同樣都係講運氣
點解無人會屌升裝
而抽箱就咁反感
我接受得升裝係講運氣,自然接受到抽箱
唔洗理我係咩理念
我都覺得玩家抵制抽箱有理
你地d人既論點都好充足

其實我自己都歸納唔到點解我會覺得抽箱無問題
但係我就係我
我都會希望呢隻game可以長久發展落去
遲d又話鳳凰有bug又改弱 到時真係冚家剷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞