[I/A] Marvel Future Fight [21] 有Scarlet Witch制服 又要課金 你今日課咗未?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
有冇制服包膠
但制服要vip17會否太難
有綁facebook就無問題
佢肯整到個制服完善少少VIP17 算得係d 咩
350水晶一套skin係就係好抵買
但係又要又頭升過件衫是否on9?
好心developer認真整過成個制服系統
就咁加粒制去轉skin version會唔會好過你出過件新衫
你都知件衫唔洗畫過個人物模組
但係開個新class 有幾曬人力資源姐
你咁樣開個新object 只係唔想煩debug
但係所有野要玩家承受翻
做多少少啦netmarble
大佬啊,win win 啦好嘛
制服升級箱?
OH 睇錯以為問升級箱
晶片既話
影域28-30層都好似有
次元裂縫就得翻升級箱就無晶片
實驗室都係得箱無晶片
商城有得賣經驗晶片
依家做緊特價
咁慘,者係比錢買或者打到影城28 30層先有?
唔記得影域25,26,27層會唔會出
只係依稀記得最尾幾關會出
要靠其他巴打補充
目前制服系統都仲係官方吸錢手段
所以大部分都係要比錢買
6:30 server 維護?
極限盟戰打到36萬分
我覺得升唔緊要,冇野肝隻game好快玩完
不過可以多d方法拎經驗同料
黑豹包抵用定應該用900石開sw +制服?
黑豹抵,因為用石開SW係on9行為
iso rank
uru rank
obeslik rank
uru amplification
好似係呢幾樣左右個ranking
同埋你數值係單支定team up 左
10 分鐘跌幾十位

thx 巴打,不過唔用石開冇番2個月都拎唔到
真係自己j 下,得個知字囉
拎完你夠料6星6紅20裝?
咁開到你預計要幾耐先升到六星六紅?如果你用石即刻升到咁無問題,如果唔係不如邊儲邊解成就
咁我估係uru我全部計哂得兩個uru
但我明明成4萬幾攻點解可以差咁遠
其實個過程本身要你逐隻升,native t2 太易攞既話而家應該玩緊t4

bp 個pack 成個配套可整勁個roster
一隻sw 升到幾勁都係假,到你資源鬆手就冇咁辛苦架喇
我換左機都成日彈app

有冇Ching知點搞
今次更新最仆街係可以喺lab shop買GUK機會少左

P卡 CTP 真係唔太重要

卡同CTP都有升完嘅一刻

而且現在Blue booty 都有P卡同CTP

升新角 升uru 羽毛換制服箱

全部都要GUK

而且金幣消耗量都大幅提升

成個lab shop更新壞處大過好處
用咩比?卡?
對新手係多壞處,但對高階少少既人著數會多少少,因為除左p卡,有d卡都係要抽先有,但商店果舊有得買(雖然要升但平)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞