[I/A] Marvel Future Fight [21] 有Scarlet Witch制服 又要課金 你今日課咗未?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
放心 呢度唔會有人迫你改變你既想法
只係想講番 點解抽箱唔可行
如果MFF係一開始就係RNG GAME 就唔會有問題
但都可能唔會捱到咁耐
其他MARVEL手機GAME 有版睇 捱到都未必多人玩
今次真係好撚諗鳩
隻快銀出左差唔多成年
佢先同你講 BUG 黎 我地FIX番啦
仲有點解 卡片 特裝抽箱可以
因為 角色 同卡裝定位唔同
卡片你可以唔抽 特裝可以唔抽
都有其他方法拎到 最多唔係靚卡靚裝咁解
但角色一旦要抽箱 你唔抽 就真係無...仲要機率...
呢個藉口連細路都呃唔到啦 當人弱智
仲要拎其他角色/制服黎支持自己先搞笑
上氣=垃圾
滅霸制服 撚知咩 又唔係勁
魔術師 邊個留意到

更新送5星?
送咗係邊
仆街 仲升緊快銀
點解我都仲覺得qs勁
係咪我冇打timeline
我打無星都仲好有力
打親timeline對QS都要同佢鬥快出手

有無人可以指點迷津
無咩錢升角啲技同裝備 打影域同wb都唔係好夠力
依家有咩可以做到
Thanos係冇制服嗰件
神秘法師改咗同冇改冇分別
仆佢個乖
佢改左咩黎我隻紅女格硬比佢整走左成萬攻
想問係咪有個香港復仇者盟,求入盟
屌你老母 NetMarble!!
咩事
我點撚知尋日睇都4萬6
頭先再睇得返3萬6
佢整過d咩黎
係唔係轉咗隊伍效果咋?
原來係自膠
差幾層影域打埋佢先

一開Game發現多左舊Ctp
就係你d撚人助紂為虐
搞到冇撚晒d高質game玩 個個都垃圾出電話抽蛋game cap錢
英文官網內容留意紅字喇

Please refer to the list below for the skills that have undergone similar changes:

List of fixed characters and their respective skills:

1. Quicksilver (Classic) - Light Speeding (4th skill)

2. Mysterio (Classic) - Sleight of Hand (4th skill)

3. Thanos(Infinity) - Cosmic Rain (4th skill)

4. Shang Chi (Modern)- Chi reflect (Tier-1 passive skill)

※ The bug occurred when the skill was used without any uniforms equipped.

平時買野 1件16% 有時會一野去到100%(好似升裝咁)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞