[I/A] Marvel Future Fight [21] 有Scarlet Witch制服 又要課金 你今日課咗未?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
知道巴打
我黎緊星期五試下咁樣打盟戰!
用scarlet witch 打左陣無星WBU
開頭用qs,後尾無聊轉左做sw
不斷loop 5>4>3技
無星由5條血開始就唔識郁,trap左係到任打唔嬲
中左bug
個個狗衝制服 連技能都無睇
4技有mind control
mind control 仲勁過time freeze
想問下大家混沌幣會買d咩 儲到爆左
宇宙北歐
轉載自巴哈

奇異博士:只賣350非買不可 回血8% > 10% 反射40% > 50% 技能也變華麗 就是帥

緋紅女巫:制服效果增傷 + 3技改成盾 4技改成傷害免疫+精神支配 不過2技滯空被拔掉QQ

星駭寂滅:衝著制服效果就必買 終於翻身了 3技增傷+傷害免疫 4技減防 5技多了滯空

烏木邪心:3技滯空精神支配+上45技滯空 應該能無縫免傷了 1技長的也不一樣

星爵:有星2制服可不買 隊長技一樣50% 2345滯空都沒被拔 只是招式變華麗了

浩克破壞者2.0:235技滯空 12技昏迷 4技盾+減防 5技回血+陷阱

戰爭機器:模組很像制裁者漫威傳承QQ 3技盾 45技滯空 應該能無縫免傷

火箭浣熊:制服效果增傷 14技滯空 1技衝擊傷害 2技盾(有BUG技能冇寫) 3技麻痺 5技增傷+傷害免疫 終於能扛影域

跟上一波一樣全部制服都能用 星駭寂滅、浩克破壞者、戰爭機器、火箭浣熊 皆翻身能單打影域

自己試用完覺得非navie t2得WM SL 買得過
HB 23技唔係即時滯空 又短
rocket技能幾好應該都能無縫免傷,不過巴哈好似話傷害唔夠?
冇留意喎又真係
咁睇黎ebony maw可能都買得過
但又岩岩儲夠買黑豹

WM應該會買
黑豹個pack減價其實會唔會完
Starlord件制服個傷害掂唔掂

而家T2咗未有制服 第一層都唔夠打
一日工具人,一世工具人
買左starlord wm skin ,用後感,如果手上角色唔多又升左嘅可以買黎打影域,特別係wm,宜家半料升,買埋skin變返有用啲
多謝提醒,之前用物攻角都打到hihi
而家用女巫輕鬆過,WBU#9 關一格血都唔使扣
廿九關仲難過三十
我通常都係一隻thanos 過廿九關
三十關求其搵隻top tier 打
賣左500羽毛 先知要用羽毛升 cable
烏木生存力低到仆街 如果打隻大猩猩
台狗話可以無縫既又
我技都出晒都未cd完
Sw勁得好誇張,除左4技外,招3技除左本新識反射同回血,而家仲要有埋攻

更加唔好提未升制服都己經加左15%攻防同制服效果15%物傷減少& +20%精神傷害
我比左個+180 精傷34
勁撚到仆街
屌你老母又無魔方出
成個月都t3唔到一隻
家下black order邊隻係必升 定係升cable/SW好
其他角色都叫夠用 想升原生t2
一定係sw,買埋制服勁到仆街
升到無野升覺諗wb
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞