[I/A] Marvel Future Fight [21] 有Scarlet Witch制服 又要課金 你今日課咗未?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
升隻qs升到咁撚辛苦之後nerf撚左,屌
qs本身係原生t2角來,
勁D係合理
而且qs出左8個月
你話8個月係bug
重有正值fuck孖寶轉t3來先改
改完又無係更新到公佈
今次fuck孖寶做得真係好樣衰

經此一次每個月連$2x水晶月咭都唔課
我等緊下隻非xmen月卡角
我隻Valkyrie 等得好苦
唔合理
臭西!!
唔敢投資原生t2啦咁搞法
隻隻都有bug

不過講就咁講 之前班老手一早升好qs都玩到夠

不過咁樣改好撚狗呀屌
咁可能我果幾次唔係85,係80,83 果d
如果84 + 係好穩,66~70 我會一次過算數唔賭佢了
仲拉埋上氣落水
上氣都差唔多係兩年前出啦 唔通個bug係上個月先有咩
屌喇星

NERF咪認左佢囉

個BUG出左8月個先FIX到?

咁點解當初T2 COULSON 同 雷神3制服個BUG唔洗一兩星期就FIX好

咁攪法 遲下

博士被動技5秒太長係BUG

鳳凰4 5技攻擊太高係BUG

要NERF一句BUG就攪掂晒
好似越多卒仔越高攻,skin 係s4 cancel s5?
係咁上下
果陣arm arm 識用就nerf左
真係超狗,同埋speed 冇咁多勁人...唉
老手先最慘
有好多老手為左ko pvp其他qs
課重金抽ctp爆星烏老同位素
放落隻qs駛左唔少$
之前pvp唔少養得強qs係pvp可以輕鬆ko狼人
家下改完後打狼人變廢晒啦

8個月隻角fuck孖寶呃左其他育成課金$呀
升一隻原生T 2 要晒左幾多料呀
屌,
魔雷基招一技暫停就bug喇
有無人記得?
人唔笑狗都吠啦,好彩隻快銀升到4星者
屌那星 隻快銀升完一個星期都唔夠就廢撚左 仲洗左件200%增傷ctp落去
一齊棄game 吧,
咁搞法真係無動力升第二隻
你地老手就話姐,隻隻都升晒咁濟
屌 ,我地啲新手,儲齊料升WB,
仲上黎問你地係咪升快銀先
屌。。。。好ON 9
屌你老母 幾日前先完快銀仲隊晒覺醒同位素落去
唔怪得更新完用快銀打sl尾幾層R J咁R 時間夠都未打贏 屌.....嬲
有三點好笑
1.隻野出左咁耐先話有bug
2.出t3但驚原生t2仲勁過t3,就弱化佢
3.當日qs全game最勁果兩三隻唔改,而家其他英追到上黎先話改弱
果時有2星魔雷可以打曬全部關
開乙太 卡設定
仲勁過時間暫停
果時難升我仲特登用水晶買佢生體升高d 星數加傷
可以加快bug死boss速度
你真係棄就棄
唔洗搵人一齊棄證明自己

事實喺隻game好多次
都係玩家成功屌到Netmarble
係有機會改返QS
COOP 制服升級 同抽蛋3子
都喺靠玩家上mobirum同評分屌返嚟

如果Cynicalex出聲
好大機會成功屌返
不過佢自己講過好多次要nerf QS

真心講balance 返角色唔係問題
不過就咁減傷害
搞到WBU都過唔到
事前又唔講
又唔係角色平衡
重要出咗T3 先改
出咗咁耐先話bug fixing先喺最大嘅笑話
知道依個Bug 就真係老手
其實由頭到尾我都覺得3子放抽箱無咩問題
搞到依家有錢都好難T2
裝都升唔到
果陣未有影域
魔雷基同黑豹生體好珍貴
商店一見到即買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞