[I/A] Marvel Future Fight [21] 有Scarlet Witch制服 又要課金 你今日課咗未?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
影域 我應該今個星期可以上到20層 wb 每日打齊
生體要6千幾 堅係頭痛 錢每日大約得三百萬左右 都難
可能真係急唔黎
不過話係咪差sw一隻可以打得仲勁又唔算係
隻game某幾隻一線角色已經好易做到入門標準
5場wb 15層影域
本身Native T2就係唔係易練得出先有佢強既價值

當初Black order五將唔通又可以一個月練好哂?
出Thanos要兩倍材料去練(對比blackOrder) 咪又係慢慢捱
以前未有咁多OP角,打得贏每日五場WB已經好勁
練出一隻Native T2已經要post facebook

玩到成手Native T2角真係要慢慢肝返黎
玩咗一個月課到上vip7 份人太心急
升咗奇異果博士同快銀 黎緊就升sw
但吸收咗課金既惡夢 今次應該都係慢慢砌佢返黎算
宜家j住佢對奶先
玩左一個月就升爆博士算快,升佢D同伴真係升到屌出黎
我回歸左一個月都仲係得70幾%,而家先開始最惡搞既clea
IW captain 5技多左animation
我用卷升
簡單方便暴力
哪有二,三星卷
最快都要刷到4星先用得卷,又唔想用高6升呢D濕鳩
長期缺金幣阿屌
一日三粒真係幾嬲
當初出既時候一粒都可以唔跌添
今日得兩粒
真係屌佢老母,限三場都要有場唔撚出
用金買得既制服係送都唔撚屌
所以我都幾佩服自己當初係無課玩家而儲齊所有角,今日仲升滿幾隻原T2
去到磁力王我先第一次買月卡
照買,升制服或者岩使,加到屬性
當初Clea都係用券升,仲要啲券唔似依家咁成日有白金箱

唔係想認老屎忽,但真係唔同玩法
之前要刷亂入添啦
依家固定跌到兩、三粒其實好左
升完clea無用過
T2埋用黎打影域亂鬥都好快自我收皮

又可以棄game喇
最後忍唔住課左高階制服卷個包
拎埋石去買新制服,同埋升左hulk件制服拎ctp
啱啊

我買完新制服都棄,等下次蟻人應該有新角色掛?
你玩到後期啦?
叫做都係既 我係開game玩到出ds,跟住棄坑,呢家回歸返
我係出X-men之前棄,前排復3先玩返,而家等緊儲緊天啟身體,升埋天啟又再棄過
香港復仇者

Hyperion
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞