[I/A] Marvel Future Fight [21] 有Scarlet Witch制服 又要課金 你今日課咗未?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
打錯好多字

係星期五之外

同埋近戰返派極限盟戰
近戰反派最穩都係天啟/sandman
你拎左天啟未 拎左就升6星就好穩過到
升隻天啓
多謝你呀巴打
我未拎天啟呀
輕課慢慢玩,唔夠資源升天啟
咁我FARM下成本低啲既沙人先
收到,多謝啟寶貴意見
我會努力去升天啟
要升左兩姐弟去解鎖,一步一步黎
t2 skurge 仲快喇
穩過100k
我見佢咁易得到e.g. 唔係月卡角
係電影入面又負責搞笑
原來咁有用架
我冇升skurge所以唔知
你隻血g試下裝個增傷比佢,可能過到10萬
For assguard
明白!多謝賜教!我暫時用大部分角色緊無敵裝,個倉仲有成堆
反而無咩增傷特裝,要合併下先

唔好意思順帶一問,近戰反派極限盟戰成日俾隻大蜥蜴扑到我唔識出招,可以用防暈,可陷阱個啲預防嗎?
NO 佢果招係沉默 隻GAME暫時冇特裝係防沉默
知道!
多謝各位巴打厚愛
我平時做CD ROM見問問題會俾人鬧
好彩今次多得你地手下留情
個期多新手多重覆問題
我地老手咪屌囉
正常問啲第一頁無嘅
大部分巴打都會答

我反而好奇巴打
由內戰玩 玩到有Jean
都點解會到現在仲未住全破ABX

送T2 selector個期
我都講過好多次都話揀T2 Skurge可以過近戰反派ABX
身邊啲新手 1個月都唔洗已經全破ABX

是咪無機會過到喇
第一係資質問題……我應該屬於手殘級別,成日都沉默左

第二我講得唔清楚,我由內戰開始玩,玩到雷神3因為做老豆好忙停左,無限之戰先玩返,中間都停左二百幾日,可能因此MISS左啲重要建議

正所謂忙半補牢,未為晚也,我本身都頭痕緊張T2 SELECTOR要黎做咩,因為其本上我所有普通角色都六星晒,而家與衆巴打一席話,勝玩成年GAME, 我過兩日拎到T2 SELECTOR就既刻T2 SKURGE!!!
一個月全破ABX真心好勁
巴打記唔記得以前無極限盟戰個時,個盟戰打到嘔白泡都未打完
血蜘蛛S5>4>3 loop夠冷卻應該唔會俾雪怪沉默
唔夠攻有無搵增物傷角做隊長?
慚愧,我冷卻係爆50%同搵左XMEN隻野獸做隊長
同位素組合洗過載/浩克
執下卡片過十萬唔難
睇少咗你有T2 Carnage
你T2 carnage 應該夠用
唔洗揀Skurge
T2 carnage 應該大力過T2 skurge

我估防忽太低
正常T2 carnage 已經夠力

https://youtu.be/JdqIopdeKvQ
其實Youtube 好多教學
我求其搵都有
自己唔明點出技就上Youtube睇人點打
係既巴打
咁我去搞搞個忽防同上YOUTUBE進修下
再次多謝你地既金石良言
我係等3技完之前,臨跳上黎前一刻就禁返5技
通常咁樣就冇事
用新星2099+鐳射眼(滿紅做隊長)
唔得就無了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞