[I/A] Marvel Future Fight [21] 有Scarlet Witch制服 又要課金 你今日課咗未?

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
今日打左5場死神跌左3本
無得賣
之前有bug可以爆上限
我有16本 差100魔方
..........
難聽過粗口

屌你老母叻孖寶
時間線戰鬥仲有冇人用快銀??
打左2日都係一本爆破/速度書都冇

之前特登開好多格黎買exp, norn stone同gear up kit
而家等幾個鐘得先返六格仲要一格貴咁多
仲要咁多用石買
可唔可以退返upgrade d金幣比我
買左一次32張隱卷 77萬
心郁郁想買黑豹,但仲未買6600

刷到呢d卡就會覺得抵啦

之前特登開好多格黎買exp, norn stone同gear up kit
仲要咁多用石買

刷到呢d卡就會覺得抵啦

通關券幾抵玩

仲要咁多用石買

刷到呢d卡就會覺得抵啦

通關券幾抵玩

應該係隱藏卷自膠

t2卷揀咩好
諗緊克勞,hulk,黃衫同埋啲工具人(狼人,局長)
T2三子
T3真係好強大
skurge 2099 冰花是但一隻好似好d
究極死神用咩類型角打最好?
仲難打過星孩
唔好意思 冇講清楚
係t2選擇卷
岩岩係到諗iw有邊個無制服,原來falcon無
隊長帶無視迴避,我打到lv9姐,但用cable射到佢一面都係
書真係有排打,依家T3邊隻勁啲?
想集中打一本先 但係揀唔落手
好慘hehe三兄弟得佢成為負累
睇左近兩日fuck媽寶下修Qs,
睇來係為左近月營運賺更多$
老手低課玩家月咭依D$無左都唔介意

主要依兩個月a3電影上映,這game更新a3角色後
帶來一批很大新玩家玩mff,t3更新更吸引很多玩家課金來育成a3電影的角色,
qs這隻實力可屌打t3 a3英雄的舊角色,直接影響新玩家課金選育成這次a3電影的角色,
所以一定要下修qs能力引渡到新玩家課金落更高營利t3資源上,qs今次下修為營利上係唔會睬班傻仔低課舊客架喇
各位高手大家好,我由一週年(內戰)玩到而家,除左星期五之後,極限盟戰都可以拎到6星同位素,請問各位高手,有咩建議可以贏到內戰反派極限盟戰呢?我用我最勁既血蜘蛛,成日都幾差少少,得99500分左右

我反覆睇過第一頁無講先問架,有錯請炳得細力啲

我既T2角色池如下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞