HKU Taught Master

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
係咪真係咁多人讀?
明明要成12萬

你公司冇資助?

要收咗先可以再申請
但都唔平
仲有冇其他人有offer?

我有energy

我有energy

Energy 同 BS 冇咩分別

我有energy

Energy 同 BS 冇咩分別

打算9讀

收到conditional offer啦 祝咁多位eee巴打都成功啦 希望可以做你地既同學

巴打你報左邊科

EEE General

想問下你係幾時報
咁早有offer

1月頭報

收到conditional offer啦 祝咁多位eee巴打都成功啦 希望可以做你地既同學

巴打你報左邊科

EEE General

想問下你係幾時報
咁早有offer

我都報左MSc EEE 但仲係 BR (being reviewed)
poly 都收左我 交埋學費

poly ee msc都收左我

巴打你報左邊科

EEE General

想問下你係幾時報
咁早有offer

我都報左MSc EEE 但仲係 BR (being reviewed)
poly 都收左我 交埋學費

poly ee msc都收左我

嗚呀巴打 妒忌死寶寶了
有無人有Urban planning offer
想讀個中文碩士 純為興趣

中大 定 港大
想讀個中文碩士 純為興趣

中大 定 港大

中大
不過兩個今年都只係開pt
想問下呢D係咪叫Taught Master?
有冇人知難唔難入?有冇用?

http://msba.business.hku.hk/

做緊美資大企業marketing, 想研究下向business analytics, forecasting之類既方向

下星期啦我估

下星期啦我估

巴打有報?
想問下呢D係咪叫Taught Master?
有冇人知難唔難入?有冇用?

http://msba.business.hku.hk/

做緊美資大企業marketing, 想研究下向business analytics, forecasting之類既方向

之前有post
有人係美資大企業做manager
原來係麥當勞定KFC

講清楚好喎
想問各位巴打
如果香港八大fresh grad想報HKU non-government funding Engineering master ~15萬果啲(同小弟自己bachelor果料類近)
Gpa大概要幾多?
同埋會唔會睇重CV?
樓主叫陳俊豪?係咪讀ust?
樓主叫陳俊豪?係咪讀ust?

唔是
想問各位巴打
如果香港八大fresh grad想報HKU non-government funding Engineering master ~15萬果啲(同小弟自己bachelor果料類近)
Gpa大概要幾多?
同埋會唔會睇重CV?

冇interview咁你話會睇咩
報左Psy 話二月尾三月頭會有通知in
10號前都無call就無得in
但而家仲未收到通知
係咪in都無得in

下星期啦我估

巴打有報?

有喇喎
想問各位巴打
Gpa大概要幾多?
同埋會唔會睇重CV?

冇interview咁你話會睇咩

點解會冇interview..想知gpa大概幾多

下星期啦我估

巴打有報?

有喇喎

waitlist呀屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞