HKU Taught Master

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
MSc EnvMan

回頭是岸呀施主 十幾萬可以做到好多野

回頭事岸 唔係咁樣掉12萬落海
有朋友讀完都叫人唔好讀
除非你想拎12萬黎識人 派卡片

我連offer/interview都未有

收到group interview + written test invitation

我4月頭收到 invitation, 到月中就in啦
絲打有無check status?

我4月頭一樣收invitation
到月尾先in

絲打唔好灰心, 可能月尾有好消息

多謝你先
btw 係邊check status

有個online application system,比你upload document 果個
之前睇百度見到d 人話如果入waiting list / rejection 會轉status, 雖然我仲係application submitted

我入咗去睇都仲係application submitted
希望在明天

咁灰
好彩我早報姐

絲打唔好灰心, 可能月尾有好消息

多謝你先
btw 係邊check status

有個online application system,比你upload document 果個
之前睇百度見到d 人話如果入waiting list / rejection 會轉status, 雖然我仲係application submitted

希望在明天

咁灰
好彩我早報姐

我都係上個月中in 未有消息 面試果陣問過最遲到六月中,但我唔信咁遲

今朝膽粗粗打去問
佢話月尾出email 通知
但見到上面啲巴打咁早收到email 通知會FF 係咪月尾通知落選果班
urban planning waitlist左幾個月都無
唯有讀applied ling
LLM留名
有冇同學仔?
有冇巴打報左bse?
有無巴絲報左MCCC?

希望在明天

咁灰
好彩我早報姐

我都係上個月中in 未有消息 面試果陣問過最遲到六月中,但我唔信咁遲

今朝膽粗粗打去問
但見到上面啲巴打咁早收到email 通知會FF 係咪月尾通知落選果班

今日都打去問,佢話唔收嘅最遲今個星期五收到email,收嘅就會31號前收到信。希望大家都會收到信

有無巴絲報左MCCC?

咁灰
好彩我早報姐

今朝膽粗粗打去問

今日都打去問,佢話唔收嘅最遲今個星期五收到email,收嘅就會31號前收到信。希望大家都會收到信

urban planning waitlist左幾個月都無
唯有讀applied ling
wait list = 衰硬

今朝膽粗粗打去問

今朝膽粗粗打去問

有冇巴打報左bse?

已經收到offer

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞