HKU Taught Master

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
報左engine master,應該都冇機會嫁啦
我係第2 rd先報
3月中報左hku MPA

但乜消息都冇

有無interview?

未收到通知話要in

見到香討都有人收到MPA recommendation

無啦 我見香土收recommendation 係25/3 in
同我同日 但我仲未有
唔通三年工作經驗咁重要

打過去問,MPA一定要3年工作經驗
Mipa唔使

mpa其實讀完有咩用

讀啲好chur嘅吹水科 識吓人

Both handed in

Both handed in

想問大家
Social science 個邊 啲deadline係3/31 有啲extend左一個星期
收生激唔激? 我係last second先報 會唔會機會好少?係咪越早報越好?(明年請早?)
P.S. year 4, 搵左prof寫ref
屌咁快要交半年學廢
屌咁快要交半年學廢

loan都未有得申請

我就相反,唔想又去陌生地方,認地方認人都方便好多
但多左個百年校園真係唔識路

我就相反,唔想又去陌生地方,認地方認人都方便好多
但多左個百年校園真係唔識路

poly咪又係起到行死人

你估返學真係讀書學習??
返去派卡片姐

想問有無巴打報左Msc IELM?
小弟收到佢個recommendation 但係未知conditional
offer個 requirement

利申而家final year
仲未有 recommendation / offer
仲未有 recommendation / offer

same here

你地只報左HKU? 有冇報其他Uni
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞