HKU Taught Master

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
有冇巴打有mstat offer?

收到offer 未呢?

收到offer 未呢?

自膠 幾時出架?
MPA interview 完,大家有offer 未

係唔係每個programme都有interview的?
有無人有報MIPA?

有,冇消息

絲打!!! 你幾時報,有無interview?

2月中,咩email都收唔到,莫講interview
MPA就肯定要三年工作經驗
MIPA係會收fg,不過聽聞都好少
已打定輸數
有無人有報MIPA?

有,冇消息

已打定輸數

你fg?

Yes

收到offer 未呢?

自膠 幾時出架?

1月頭

無interview

你有無工作經驗
有無人有報MIPA?

有,冇消息

已打定輸數

你fg?

Yes

fg, 讀來無咩用,
試下其他master
有冇人報LLM?想問三大second up bba fg係咪一定冇機會? 有一年regulator intern exp係咪冇用
有無人有報MIPA?

有,冇消息

已打定輸數

你fg?

Yes

fg, 讀來無咩用,
試下其他master

巴打都有報MIPA?

我報左MPA, 其實係咪MIPA 好?
original/certified true copy of the following document

我grad咗成年, 應該俾咩佢?
No photocopies will be accepted.

但All documents received will not be returned.

要比幾十蚊向學校申請transcript

趕唔切咪寄左你手上個張比佢
之後申請番張新

我都係咁 到依家都未申請番張新
問: Master of Science in Environmental Management 個個易唔易入? 睇gpa定major?定睇test表現?
如無意外今年kong u bba 2nd low grad , 想試下報比較水泡既master洗底,定係2nd low 已經自動玩完?

係人都收 好似係我都諗過報但無報到
最後報左applied ling有offer
報左compsci 冇消息中
問: Master of Science in Environmental Management 個個易唔易入? 睇gpa定major?定睇test表現?
如無意外今年kong u bba 2nd low grad , 想試下報比較水泡既master洗底,定係2nd low 已經自動玩完?

勸你唔好浪費金錢

勸你唔好浪費金錢

千祈唔好讀 SCIENCE

勸你唔好浪費金錢

睇黎呢位巴打有心酸事可分享下

勸你唔好浪費金錢

睇黎呢位巴打有心酸事可分享下

env mgt垃圾吹水科
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞