HKU Taught Master

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
如果我讀完undergraduate即係報postgraduate 冇yr4 semB成績同cert係咁會扣小小分..
有冇巴絲讀完undergrad 即刻報 full time post grad可以分享下

唔會
學校會出conditional offer,deadline之前補到transcript就ok

係咪只要未grad
佢都只會出conditional offer
唔會直接收你?

係,因為佢要睇你係咪順利grad 到去meet offer

即係過到面試都要繼續努力讀⼁
3rd hon 係咪收硬皮

咪玩啦ching 讀多個bachelor再番黎
3rd hon 係咪收硬皮

咪玩啦ching 讀多個bachelor再番黎

笑左sor
有冇人報左faculty of archi既科?
2月1號deadline 而家都未收到email是咪g9g

利申 second low垃圾廢j
有無人收到urban planning offer (佢話今個星期內,我諗我都無,unrelated 科兼in得差 )

收到conditional offer啦 祝咁多位eee巴打都成功啦 希望可以做你地既同學

收到conditional offer啦 祝咁多位eee巴打都成功啦 希望可以做你地既同學

咩成績,幾時報

咩成績,幾時報

一月頭報 美國雞校 cgpa 3.28

咩成績,幾時報

我早過你報,都係野雞,未有offer ,想問多句,你張成績表都係叫學校寄去hku 定點?

咩成績,幾時報

我早過你報,都係野雞,未有offer ,想問多句,你張成績表都係叫學校寄去hku 定點?

唔係呀,報個陣我自己去registrar office order transcript再scan落電腦up上去個system到

巴打你報左邊科

咩成績,幾時報

唔係呀,報個陣我自己去registrar office order transcript再scan落電腦up上去個system到

因為我見佢報名講明話要sealed 左 or 直接由學校郵寄成績表到hku 先接受

巴打你報左邊科

EEE General

咩成績,幾時報

因為我見佢報名講明話要sealed 左 or 直接由學校郵寄成績表到hku 先接受

唔知wo我張transcript有學校印應該ok啦
我等左勁耐終將收到但係呢. 佢又無interview乜都無

收到咩先

收到咩先

mecon lol
有無巴打報左cs master?

巴打你報左邊科

EEE General

想問下你係幾時報
咁早有offer

巴打你報左邊科

EEE General

想問下你係幾時報
咁早有offer

我都報左MSc EEE 但仲係 BR (being reviewed)
poly 都收左我 交埋學費

巴打你報左邊科

EEE General

想問下你係幾時報
咁早有offer

我都報左MSc EEE 但仲係 BR (being reviewed)

假如hku比offer你會要hku?
兩雞野啵

巴打你報左邊科

EEE General

想問下你係幾時報
咁早有offer

假如hku比offer你會要hku?
兩雞野啵

唔會 不過會打下飛機
我今年都報咗MSc EEE(General)
但仲係BR緊
係咪真係咁多人讀?
明明要成12萬
係咪真係咁多人讀?
明明要成12萬

你公司冇資助?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞