HKU Taught Master

1001 回覆
13 Like 5 Dislike
想問其實pt有offer可唔可以打去轉ft?

轉唔轉到?
以家報HKU /POLY/CITY ENGINE MASTER仲有冇機會入到?

睇唔睇DEGREE既GPA?

點解唔睇GPA

因為我仲未報, 但我GPA OK, 以家報係咪都仲有機會收到OFFER?

Offer/recommendations 出哂啦
就算幾好都要等2手飯
同埋 hku engine 某d科好搶手 唔係hku grad 其他u差不多要first hon 先入到
其實有無巴打知ielm呢科係hku讀好唔好

利申已有offer
有冇人報LLM?想問三大second up bba fg係咪一定冇機會? 有一年regulator intern exp係咪冇用

LLM 係咪好易入
有無巴絲做咗mccc written test 同interview ?
內容大概係咩?
唔該曬

同問呀唔該~~
有無巴絲做咗mccc written test 同interview ?
內容大概係咩?
唔該曬

同問呀唔該~~

終於見到對呢科有興趣嘅人
原來MPA出左offer?
我做政府,開學前岩夠3年public sector工作經驗都無消息..

利申已有offer

大伏
我做政府,開學前岩夠3年public sector工作經驗都無消息..

之前聽講唔一定要interview 大安旨意等消息
估唔到真係會no offer..
我仲要係HKU grad..
拎左conditional offer
我遲左1個星期答覆,
佢竟然send email過黎,問我係咪真係唔要

其實我仲等緊中大果邊消息

利申已有offer

大伏

甘大獲
我未有其他u offer
無offer其實會唔會收到email
到而家都咩消息都無
到而家都咩消息都無

無offer都會email同你講架

到而家都咩消息都無

無offer都會email同你講架

知唔知大約幾時會收到架
交左錢同offer acceptance 之後 幾耐會收到OFFICIAL OFFER ?
HKU GEO
交左錢同offer acceptance 之後 幾耐會收到OFFICIAL OFFER ?
HKU GEO

要交錢咩
佢剩係叫我accept recommendation 但無做任何野
HKU GEO

要交錢咩
佢剩係叫我accept recommendation 但無做任何野

我個CONDITION 要我交2皮野先

我係上年GRAD
HKU GEO

要交錢咩

我個CONDITION 要我交2皮野先

我係上年GRAD

好羨慕,我報左幾年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞