HKU Taught Master

1001 回覆
13 Like 5 Dislike

喺咪香港都係phone in
冇面對面
你都有報?

如果無ft offer嘅話你會唔會考慮pt呀?
利申:報ft,已經收咗offer

唔會
唔想搵工住
巴打都係MALCS?
可以加我tg請教下嗎

我都唔想搵工
加咗

唔會
唔想搵工住
巴打都係MALCS?
可以加我tg請教下嗎

我都唔想搵工
加咗

唔會
唔想搵工住
巴打都係MALCS?
可以加我tg請教下嗎

我都唔想搵工
加咗

有冇人知msc(ite) 係咪伏嚟?
其實有無巴打知ielm呢科係hku讀好唔好

利申已有offer

大伏

甘大獲
我未有其他u offer

有無巴絲黎緊會讀 ft ielm呀
已經收到conditional offer 交埋2皮學費
MSc EnvMan
有冇巴打知今年full time Msc Real Estate 咩環境
想下年讀完undergraduate 去報..

did you do any property related intern?
有冇人知hku psychology conversion master難唔難入?想過多兩年報

利申:二大fg 預自己second low
有冇人知hku psychology conversion master難唔難入?想過多兩年報

利申:二大fg 預自己second low

二大
而家讀緊Poly BEng
Minor Translate & Bilingual 預2:1 Grad
打算fg即報 有無機入MA in Applied Linguistics
MSc EnvMan

回頭是岸呀施主 十幾萬可以做到好多野
原來MPA出左offer?
我做政府,開學前岩夠3年public sector工作經驗都無消息..

之前聽講唔一定要interview 大安旨意等消息
估唔到真係會no offer..
我仲要係HKU grad..

剛收到mccc recommendation, 想問下係咪都叫收咗我㗎啦?
MSc EnvMan

回頭事岸 唔係咁樣掉12萬落海
有朋友讀完都叫人唔好讀
除非你想拎12萬黎識人 派卡片
有無巴打絲打 係九月讀Env. Eng.? 交流下
MSc EnvMan

回頭事岸 唔係咁樣掉12萬落海
有朋友讀完都叫人唔好讀
除非你想拎12萬黎識人 派卡片

我連offer/interview都未有
剛收到mccc recommendation, 想問下係咪都叫收咗我㗎啦?

巴打想問一下係咪好早in?
我乜都收唔到

我乜都收唔到

我4月頭收到 invitation, 到月中就in啦
絲打有無check status?

我乜都收唔到

我4月頭一樣收invitation
到月尾先in

我乜都收唔到

到月尾先in

絲打唔好灰心, 可能月尾有好消息

我乜都收唔到

到月尾先in

多謝你先
btw 係邊check status

我乜都收唔到

到月尾先in

多謝你先

有個online application system,比你upload document 果個
之前睇百度見到d 人話如果入waiting list / rejection 會轉status, 雖然我仲係application submitted

我乜都收唔到

到月尾先in

多謝你先

有個online application system,比你upload document 果個
之前睇百度見到d 人話如果入waiting list / rejection 會轉status, 雖然我仲係application submitted

我入咗去睇都仲係application submitted
希望在明天

我乜都收唔到

到月尾先in

多謝你先

我入咗去睇都仲係application submitted
希望在明天

咁灰
好彩我早報姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞