[I/A] Marvel Future Fight [18] 無限之戰 - 情報狗幾時出新制服更新

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
想問下點樣突破60lv?

btw有冇聯盟收我?
60lv左隻角色,又t2左之後用果隻角色打終極級既世界boss,之後會升一樣叫"潛力"既野
升爆左項潛力就可以突破60lv
ps: 呢家唔係隻隻角都可以突破,係某幾隻先可以
烏魯要配啲咩?
其實隻game有冇機會出Fox啲skin
角色LV 講緊上面搵巴講角色LV會影響dodge rate ,crit rate 同輸出

62LV 60相差兩LV 但dodge rate 已經相差>50% 咁我升dodge黎有乜用
9擺,有就擺
dodge真係無9用,上面有巴打講左,呢家隻隻都無視dodge
我睇人地角色排名既gg俠,個個都已經唔再係用迴避,而係用哂attack

咁我都認同隻game呢樣設計得唔好,相比之下以前dodge重有用果陣個年代係好玩d
認真?
呢隻game既缺點就係關卡唔洗點理生存
只要夠輸出就過到
變相好多重視生存既角色就顯得唔起眼e.g. T2時期隊長
同樣T2我呢隻快你一半時間打贏咁我升來做乜
果時官方有意set 到 近戰多血,速度高迴避,能量通常遠距離輸出,宇宙高防之類
但總體都係體驗唔到防禦帶來既好處
同埋依家係咪都有無敵/傷害免疫
咁迴避率呢d 睇運氣既防禦梗加可以唔理
認真,我自己係,我睇過其他人,都係9擺,只不過係擺高星既
究竟博士會唔會出新制服呢
點會係鳩擺呀 正路都係擺攻擊,無視防禦,冷卻,爆傷
有t-2 shuri, iw 包個t2 selector 揀hulk 買埋雷3制服得唔得
當年隻game仲係靠拉打既年代個個都只會練ironman/warmachine呢啲遠攻英
之後就係starlord/antman呢啲低攻但有出技時間無敵(3技/5技)既英(嗰陣基本上係無傷害免疫呢類屬性)
隊長呢頪高防多血不嬲都唔係主菜(嗰陣第一次有人推佢係因為佢有六星技而其他大部分英都無 )
不過自從出左Thanos/Sharon Carter/DrStrange呢班有高輸出+傷害免疫既OP英之後
個個就只會從呢兩方面去玩
而netmarble又想係唔nurf既情況balance out個環境
就唯有愈出愈多有呢兩個屬性既英
搞到隻game練法愈黎愈單一
隻GAME 搞到無無敵無得飛天既英全部得個睇字
Thor而家都係Ragnarok>IW?
15lv盟繼續招新手/回歸老手
只要你高過35LV,肯每日打盟戰(唔一定clear)同埋盡力完成alliance challenge
請search "Big G"
淨衫就IW 勁啲
想要埋張卡就Ragnarok

棄左咁耐都係忍唔住返嚟玩
仲要撞正制服減價
呢度仲有無聯盟收人 我59lv
另外求好友
嗰陣未有op英
紅藍盟戰要靠deathlok過真係講技術
無無敵玩嗰陣唔識走位被你重課都係過唔到
所以嗰陣全爆盟戰嗰班都係高手黎
仲有位?
有位嘅話我而家QUIT盟, 聽日入
果陣去到最尾爆到藍屬,都唔夠時間做唔到滿分,藍屬真係好難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞