[I/A] Marvel Future Fight [18] 無限之戰 - 情報狗幾時出新制服更新

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Adam warlock打佔領幾強
Emma就麻麻
乜柒都開啦
又唔係要刷首抽 新手建議個堆又有得打同送
依隻唔係抽蛋game(暫時係 )
開咩都照玩
最緊要睇哂第一頁學點玩
同追post學吓新手點玩
如果可以夾埋個788x2黎玩係非常抵屌
不過叻媽寶一定唔比咁玩,佢出得呢個即係3週年包已經得返最後5個鐘
老手課長升咗一堆70lv 應該破左1半身家
所以肯定課長會課
隻game金幣仲稀有過生體
完咗好耐啦啵
如果講團購平時商店有時會有
呢隻game無首抽,點開都得

最緊要睇第一頁
屌你月中邊有錢課
不過如果上面個plan適用於Shield lv growth pack既話對於我呢D冇課過呢pack既就變到呢個pack好抵課
錢我仲有2億5
反而無咁多BAM同BIO 升70Lv

成個pack得水晶吸引
不過1500課其它應該會有更多晶
d金幣燒得勁快
2星期前玩番果陣手上有1億2,家陣已經得番千幾萬
1500蚊課平時果隻788都係2萬2水晶
好似差不多
又唔可以咁講既,老手果班d野一早升好晒,每日打晒組隊,打下侵略,每日咁打儲下儲下d錢係有好多,反而bam 今次真係用好多,三萬幾粒一舖清袋(仲有gg, back widow, groot未升70)
你要追角色就一定燒得快

我之前 T2 selector已經要逼住用黎T2啲二線角
解潛力又要BAM,升裝又要BAM
多瑪暮4星夠唔夠打一場影域
諗緊升隻暗夜無星上6星好定升隻多瑪暮上4星好 唔夠bio升晒2隻
冇adam, tl 好似勁
blast 太多op, emma 都係得個擺字,多佢一個唔多
emma手控勁
可以秒jean
啲資源唔好調黎調去
集中升左一隻先

不過多瑪印象中係雙倍料既英黎

未出Jean之前,屈PVP屈到喊
所以我都係慢慢升d人上70 冇咁多bios...救命
依家我打TL用舊制服Thanos俾新制服狂屈

試下升上70Lv有無轉機先
無jean/nova打新制thanos煩到仆街
一億都係一陣間就冇晒喇
不過課長買定等新角/制服/19pack 就真既
屌再睇多次原來唔係crystal rebate event黎
慳返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞