[I/A] Marvel Future Fight [18] 無限之戰 - 情報狗幾時出新制服更新

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
點升lv先快 用個2次刷經驗晶片 一日先1lv
泰坦唔洗t2隊長技幾好用
我好傳統地搵隻60lv T2帶隊刷高lv關,配合boost point效率唔錯
好缺bam
係隻game入面真係唔好去抽嘢 會出事
想問升制服果d晶片有咩方法可以拎快d?
日日掛機去升制服,升到2046都未升完
見到上面有巴打好似話羽毛有得換制服箱,想問邊到換 ?
Lab 生成器
Shadowland 25層打後送exp chip

夠鐘開箱
應該得返288 包平咗
更新後 我都無改第一頁

其他包iOS同android同返價
無等再用android 課平啲
玩咗咁耐 應該會知道
dodge rate ,crit rate 同輸出
係睇lv difference
設敵人dodge rate 50%
自家角色同敵人都係50lv
敵人實際dodge rate 會得返25%

如果自家角色60 lv
敵人則維持50lv
敵人實際dodge rate 就會下降低過25%

如果敵人 60 lv
自家角色 50 lv
敵人就會如實反映自家50% dodge

所以解釋返62 lv 同 60 lv 打最尾劇情關會差咁遠
因為無咗級別差距
IRON MAN / 巴基 / 美國隊長 / 雷神邊件制服好?
我得蜘蛛人有制服
有無人解答下
乜撚野人呀
迴避率 命中 呢個設計好垃圾
dodge 真係好無用
一定係nova ,手動打pvp真係好撚勁
如果缺近戰 買美國隊長件新制服定hulk件雷神3好?
曾幾何時dodge好勁
Timeline battle個個都係巨人yellowjacket antman上舊特裝加35%dodge(嗰陣仲未有新特裝)
不過都講緊antman1嗰陣喇
家陣隻隻都無視迴避
請問一隻限定角要幾多碎片先夠升一隻6星, 買月卡一個月有600碎會夠嗎?
x23抵唔抵升
多數玩法係開左隻角用高6直升,其他bio升裝
我又係買左,完全冇睇patch notes, 買完屌出黎,
宜家焗住升gg,就係因為thanos 果版
手殘,mythic uni lvl66 過唔到
仲要買埋im 制服,nm 真係好撚絕
早知買bp
買左ws 制服, 個acc 好似重生左咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞