[I/A] Marvel Future Fight [18] 無限之戰 - 情報狗幾時出新制服更新

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
最慘係新制招殞石個無敵耐到痴根

我手動打佢差唔多長時間無敵咁濟
呢個唔使課啦
得一億
其實我升晒堆bug角 去到宜家無乜動力升呢d
活動1:全部制服打折販售活動

活動期間:5/14 23:00 ~ 5/21 22:59 (台灣時間)
活動內容:活動期間全部制服6折販售!

遊戲內原價為1250水晶的全部制服→活動價750水晶
遊戲內原價為1750水晶的全部制服→活動價1050水晶
遊戲內原價為2500水晶的全部制服→活動價1500水晶

=============================================

今晚又有全制服特價,未買既就好好考慮下買咩
其實奧丁同多瑪暮點玩?
有晒2隻6紅星但係打唔到我想要嘅力量
早知升thanos sw先
我仲有6億同4萬BAM
不過BAM真係消得好快
原本都有6萬粒
影域之後都係打BAM算
講PVP既話:
奧丁 - 主屈隊長技解狀態,但依家個meta多數都係鬥傷害高秒人,所以廢左
多瑪 - 以前玩磨血就屈,同樣依家玩爆發傷害,佢都收埋皮
影域揀BAM會好過彩石咩?我見粒數相差無WB咁遠
依兩隻原生都係等制服返身
終於等到啦
我要買好多件濕鳩制服黎升D有用既制服
我shadowland一定打BAM
唔洗卦?
你買哂IW啲新制服啦?
現在BAM需求多過CNS
我反正仲有16k粒CNS
我要BAM 升多幾隻25裝好過
今次貨咩抵?同埋制服神話劵係咪買返黎乜都唔洗搞一野就升到最高?咁我升thanos件iw uniform咪好抵?
咁你有成16k又未免多得濟啊

我d CNS之前用黎升下black order, Adam 都用鬼哂
頭先解潛都用CNS黎解諗住慳返少少BAM
今次貨咩抵?同埋制服神話劵係咪買返黎乜都唔洗搞一野就升到最高?咁我升thanos件iw uniform咪好抵?

要高階神話券先可以一野升到最高

但留意返某d角色, e.g. Thanos 係用唔到券
主要果d我都買左
我想升狼叔 Doctor strange果幾件...未升過
睇你升黎打咩mode,呢兩隻依家都算少用
如果E家新玩 有沒話一開始選邊幾隻最好? 我開頭想選MK43 但見人講好似改弱左
睇第一頁
聽講小浩克升爆最勁
唔撚係下星期先更新下化
11點會發出黑色新手警告信號

預料嚟緊一星期有大量新手問買邊套制服

我盡量打篇大方向

之後叫人追post算
笑左 辛苦了巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞