[I/A] Marvel Future Fight [18] 無限之戰 - 情報狗幾時出新制服更新

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
吊你, 隻新星招波動拳咁撚屈
唔知打咩打到舊 超越CTP, 俾邊個用好
加油,升佢先係最痛苦
呢到d師兄教落,升月卡角用6星高階卷升佢上6星,再每日拎生體去升佢+20裝,最後用t2卷升做t2
(有錢又想快既就6星高階卷+t2高階卷)
好撚勁,痴線無敵都打返佢出黎
我應該搞QS先
lm
好明顯係流星拳黎
無敵可以被貫穿,咁仲算唔算係無敵?
Netmarble logic
第一次玩個戰爭世界

新手想問下呢一堆應該點揀
巴打快啲走,你會比人屌,我唔會幫你擋
第一或者第二隻 隨你喜歡
下次記得爬下文先好問
多謝巴打
我俾你屌屎忽
隻驚既迴避率 人唔笑
好心刪左佢

求巴打比d意見,重課左輪,但材料有限缺錢缺符石,手頭上一張直升T2 應該用係邊隻好?定留起解Jean 任?

另外有冇資料show 到解xman任全用石解要用幾多到?

感激
補充返d,想升又好似唔洗話要用到直升卷先,不過唔係差bio 就差符石

仲有依d未用
課長都爬個文先
有呢d 資源比我係新手都唔知點用
直升t2卷通常都係留比終極3子,nova,反物質,藍驚奇呢3隻 因為3隻都剩係可以靠生體生成器去拎到生體,如果你係課長,就開左隻人之後6星高階卷升佢地再比t2高階卷,(藍驚奇打哂主線之後會送6星既比你)

其餘就比月卡角,我見巴打你有冰花雪月,呢隻都值得同t2直升卷

求巴打比d意見,重課左輪,但材料有限缺錢缺符石,手頭上一張直升T2 應該用係邊隻好?定留起解Jean 任?

另外有冇資料show 到解xman任全用石解要用幾多到?

感激
直升t2卷通常都係留比終極3子,nova,反物質,藍驚奇呢3隻 因為3隻都剩係可以靠生體生成器去拎到生體,如果你係課長,就開左隻人之後6星高階卷升佢地再比t2高階卷,(藍驚奇打哂主線之後會送6星既比你)

其餘就比月卡角,我見巴打你有冰花雪月,呢隻都值得t2直升卷
劇情第12章咁難打,用nova 都會死
順便問問 新手 有小美 2099 冰花 另外只係買左隊長Iw制服 如果留t2卷比3子 普通打料升 係咪應該升隊長先
屌你老母情報狗肯出情報未....
你會唔會用t2 直升卷?
除非你諗住用3 張T2直升卷響3 子
如果唔係,d 普通T2 卷可以用響其他角
有排都未駛諗3 子
我目標係三子啊 但係岩岩玩 唔知幾耐先有 所以想問下係未應該比左IW隊長先 咁所有野易打d 行得快d 但係睇d料 好似比月卡角好d 因為隊長bios易打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞