[I/A] Marvel Future Fight [18] 無限之戰 - 情報狗幾時出新制服更新

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
Fyi

升星卷、精通卷、T2捲都分兩種:

沒註明高階:使用六星卷角色要先達到五星,六紅精通卷要達到五紅,T2卷要角色六星六紅以及裝備等級+20。

有註明高階:高階升星,高階精通卷不管角色星數精通幾紅,催落去就直接六星六紅啦!
T2高階卷不管裝備有沒有+20,有六星就直接無縫接軌上T2。

Source: https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=28318&snA=7290
我仲以為咁筍 仲諗住將張高6比blue
Btw 唔該晒巴打
Lm
想問混沌代幣同榮譽買咩最好
睇左第一頁無
你無咩買咩 我長期買北歐石 為咗奇異果博士
你缺邊樣就買邊樣
玩左一個月多啲終於去到20層 21開始冇得揀卡住左
諗住玩完x-men個epic quest先
我等緊女超人呀
回歸卷 拎左螳螂女 跳跳下
隔離隻驚都步向緊收皮

打到啦
咁快收皮?出咗唔係好耐
女超人三次元好j好多
Mff skin同真人都差好遠
你唔要求得咁多
Dc隻驚係跟足漫畫咁畫人
dc百屌成材 我都係去hela女王到算
BLUE MARVEL 6*左, 新星 T-2左, 反物質人都係得6粒生體, 仲洗唔洗好
Dc隻驚 比mff優勝地方只有
戰術 用黎auto過關可以setting 操作
技能編排 auto ai可以設定技能優先次序
裝備 升爆 可轉付加 攻擊 控場 防禦 取向

Btw隻驚每次得三招技落場可以用 五揀三
升月卡角係唔係直接課月卡最好
有下半part制服未
接手14lv(差2% 15lv) 盟繼續招募新手/回歸,只要求每日參與alliance battle, 盡力合作完成alliance challenge

35lv up而有興趣請search “Big G”
大把位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞