[I/A] Marvel Future Fight [18] 無限之戰 - 情報狗幾時出新制服更新

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
屌 又七左 原來果張係t2選擇卷
我見D SKIN可以升到傳說果D,係咪每買一件新衫就要升過
頭先係巴哈見到,又幾有道理
聽日唔再ON99用story刷norn stone

https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=28318&snA=13714&tnum=1
玩左咁耐無紅箱
不過出藍箱其實都抵翻
勤力d打就OK
我喺第1頁一早講咗打侵略戰去farm norn stone

侵略戰唯一最大問題無經驗攞
升shield lv 會慢咗
其實大部分老手會放所有體力落侵略戰攞生體
因為體力用喺侵略戰係全game最大回報
我會選擇咁玩
boost point爆100就清10次story先,跟住剩返既體打invasion
我冇巴哈個台仔咁勁打到30次,就算打到都唔想放D廢野入去冇輸出雷人
依家真係日日用體打箱 D料真係多左 不過都係冇乜GEAR

同埋下下紫箱都出8X粒綠石 比其他都冇咁嬲
但我都唔知幾多世冇出過紫箱橙箱紅箱
次次最好都係綠同藍
成日最高輸出反而出白箱
升月卡角裝備 19升20 升咗兩日都未夠50%
我覺得要忍住手儲多d bios先一次過升好d

睇完上面去打3場出左橙 同 紫 箱

另外想問 箱既稀有度 點排? (邊幾個最稀有)

紅>橙>紫>藍>綠>白
19上20 我通常預60粒
頭先我升隻2099 60粒都唔得,岩岩好要多3粒先得,搞到我今日月卡都要揀埋佢 跟住又剩低17粒...
如果得一張直升卷 揀nova 定anti man 好?
升月卡角裝備 19升20 升咗兩日都未夠50%
19上20 我通常預60粒
頭先我升隻2099 60粒都唔得,岩岩好要多3粒先得,搞到我今日月卡都要揀埋佢 跟住又剩低17粒...

計翻我用咗40咪50%都唔夠
ws真係勁到痴左線
LV30香港盟招人 盟店LV10
招募活躍玩家
入盟條件:
1) 有琴Jean grey
2) 每日清一般盟戰及極盟
3) 佔據戰需選擇1個時段參與戰鬥 如不能參與 需預早通知
4) 需入whatsapp群組方便溝通及交流
有興趣加入 請留下id
謝謝!

今日又一粒反物質人生體都無

隻愀都唔洗1分鐘 同埋唔知係咪升左LV有BUG

可以下下打中佢 平時打要用無視迴避隊長技
又話AN課金平D既?

用BS課三週年一樣$788
春袋下巴62lv升到64lv 無左2000BAM
史克奇同泰坦妮亞二選一
邊隻好
抽左八千幾石卡片 又全垃圾
有冇巴打知呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞