[I/A] Marvel Future Fight [18] 無限之戰 - 情報狗幾時出新制服更新

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
高精6咋喎
不過而家有成200幾個同你一樣心態既人
不過依家真係少左人買

以前就算11點一reset唔夠1000人,第二日起身點都夠數
因為大家要團左好多貨係度
不過隻GAME 幾萬人玩
估唔到買既一樣野既人係咁少
隔黎T2卷得2千5人買
全部留石等制服part 2
屌佢老母
一d情報都無
叻孖寶起碼拖到5月尾,睇勢6月可能無更新
5月尾更完等到7月頭antman 2
想請問 第一頁 寫個個中課pack
288係邊到?
搵左好耐就唔見
緊急任務 高6卷 還欠200人之力

下次我打返正確名稱

1.主頁
2. Store
3. Mission Shop
4. Reach SHIELD LEVEL
去到70lv
就有齊4400水晶加高階6星卷
仲5星同6星卡
VIP 都計4400水晶
未到70 lv 都可以買 不過VIP值就少啲
因為買咗之後先攞嘅水晶 唔計VIP(好似係)

iOS 賣318
android 賣288

iOS 係貴啲
所以我用android 課
之後喺iOS 玩
唔知幾撚時開始 轉an 個價都跟番ios
搵到啦 唔該
建議巴打你將呢段野Copy 埋上第一頁
做個Guide 俾d 我呢d白痴
玩左咁耐都唔知可以咁樣㩒出黎
平時都係等到11點雷神自己彈出黎
shield lv. 個包我係iPad見到$318, Android $288喎
其他就真係唔知幾時統一返,以前課月卡真係平一蚊既
因為apple食夾棍
唔關marvel事
隻藍驚奇差一個bio 呀
求集氣 張直升六星留左俾個七頭用呀
有冇新玩/回歸巴打未有盟而又想輕鬆玩?
岩岩接手左個瀕死既盟(15lv),踢左一堆,只要求35lv up, 每日打alliance battle(唔一定complete), 盡清alliance challenge

有興趣就search "BIG G"
想知巴打最後有無買到
即離 聽日入
我睇到最後一秒鐘 900零幾人
我 最後

無買到

對唔住咁多位巴打 介唔介意伸多次手
宜家陣容咁樣 打影域仲差咩先上到15層

有咩反派角色好升
目標係想盡快整出奇異果博士同快銀
我都離左 想入
屌你老味玩epic quest手快㩒左落d banner度用撚晒d石
儲左好耐架
八爪 史克奇(要t2) 奧創 同gg啲敵人都係易拎又有用
入左就quote呢個post, 我撳approve
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞